Pensionsknepet – gör att Kjell bergqvist kan leva lyxliv utomlands

Hyllade skådespelaren Kjell Bergqvist fyllde 65 för två månader sedan, och har därmed uppnått pensionsålder. Men någon oro för att få leva knapert framöver har han inte, men det är inte tack vare någon hög inkomst, utan hans egna knep.
– Jag lever ett jävligt bra liv måste jag säga, säger han till Expressen.

De senaste åren har skådespelaren Kjell Bergqvist, 65, gått ner i arbetstid och njutit av att vara ledig mer. Men trots färre arbetstimmar behöver inte Kjell Bergqvist vända på slantarna i takt med pensionen. Han lever nämligen i Thailand större delen av året, och på sommaren bor han i Hammarby Sjöstad i Stockholm.
– Jag gör nåt om året annars är jag i Thailand och tar det väldigt lugnt. Jag är jättenöjd över det. Jag har frusit färdigt, säger han till Expressen.

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Så kan Kjell Bergqvist leva lyx som pensionär

De senaste åren har Kjell Bergqvist endast tackat ja till några enstaka uppdrag, då han hellre velat engagera sig i projekt i Thailand, där han njuter av tillvaron. Men för tillfället är han i Sverige för att medverka i inspelningen av romantiska komedin ”Lyckligare kan ingen vara”.
– Jag har varit duktig med pensionsförsäkringar, och måste inte jobba om jag inte har lust. Nu fick jag den här förfrågan, och tyckte att det var en jättefin roll och ett jättefint manus.

Foto: ADAM IHSE / TT

Vad tycker du om detta? Dela gärna för att skapa diskussion.