Pernilla Wahlgrens ånger som mamma – dåliga samvetet efter särbehandlingen av barnen: ”Curlat mina söner”

Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra. Som bland annat sångerska, programledare, skådespelerska och realitystjärna har hon vunnit folks hjärtan.

Nu berättar hon dock att det finns en roll där hon inte lyckats lika bra fullt ut – nämligen som mamma.

Pernilla Wahlgren, 56, är nöjesprofilen som genom flera decennier stått i rampljuset och levererat sin magi.

Som dotter till skådespelarna Christina Schollin och Hans Wahlgren är det kanske inte så konstigt att även hon valde en bana inom kulturen.

Genom åren har vi till exempel sett henne i filmer, vi har hört henne sjunga på musikaler och vi har sett henne leda Allsång på Skansen.

De senaste åren har vi även fått följa Pernillas liv i realityserien ”Wahlgrens värld”, där även barnen synts till mycket genom åren.

Pernilla Wahlgren har barnen Oliver, 34, Benjamin Ingrosso, 26, Theo Wahlgren, 16, samt dottern Bianca Ingrosso, 29. Det är tydligt att de idag har en mycket fin relation med varandra.

Ångern inför barnens uppväxt

När tidningen Hänt pratade med Pernilla under en pressträff så avslöjade hon dock något om sitt föräldraskap som hon ångrar.

– Jag är en dålig förebild som mamma, jag har curlat mina söner. Tyckt att min dotter ska städa i sitt rum själv, jag vet inte riktigt. Jag ställde mycket högre krav på henne vilket är dumt, säger Pernilla Wahlgren till Hänt.

Hon berättar dock att Bianca inte tagit någon skada av det. På Hänts fråga om Bianca kritiserat henne för särbehandlingen svarar Pernilla:

– Nej men hon är otroligt ordningsam idag, organiserad och älskar att ha det rent och fint hemma. Jag kanske skulle bara varit lika hård med dem andra kanske, säger Pernilla.

Det är tydligt att du varit en bra förebild för dina barn Pernilla! Tro inget annat!