Foto: Youtube/Instagram

Pernilla Wahlgrens första bild med nya spännande kärleken – visar nu upp romansen: ”Oerhört lycklig”

Vilken kärlekslycka!
Nu visar Pernilla Wahlgren upp nya pojkvännen Christian för första gången – och talar ut om glädjen över att ha träffat rätt.
– Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu, skriver den folkkära artisten på Instagram.

Pernilla Wahlgren har under våren varit högaktuell i tv-rutan med TV4:s nya fredagsunderhållning ”Masked Singer Sverige”. Där hon visade sig vara en hejare på att lista ut vilka kändisar som dolde sig bakom maskerna.

Pernilla Wahlgren
Foto: TV4

Den folkkära artisten och tv-profilen drar sig inte för att underhålla svenska folket. Hon har bjudit på sig själv i egna showerna, sjungit och varit glad både framför och bakom kamerorna. Pernilla är en riktig glädjespridare i egna programmet ”Wahlgrens värld” och hon har på senare år fått massvis av följare i sociala medier tack vare detta.

Samtidigt har Pernilla fått se sina barn växa upp och utvecklas till de stjärnor de är i dag.

Men någonting har samtidigt fattats – nämligen kärleken.

Nu verkar det äntligen som att Pernilla Wahlgren har hittat rätt. Sedan en tid tillbaka dejtar hon en man.

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om nya kärlekens vägran

Christian, 55, har vunnit Pernilla Wahlgrens hjärta

Nu väljer paret själva att gå ut och bekräfta sin stora kärlekslycka, skriver Aftonbladet. Det är 55-årige Christian Bauer som vunnit Pernillas hjärta.

Pernilla Wahlgren
Pernilla är just nu aktuell med nya programserien ”Yes chef!” på Kanal 5. Foto: Margareta Bloom Sandebäck/Dplay

Tidigare har Pernilla Wahlgren avslöjat att hennes kärlek är en riktig båtkille.

– Ja, och han kan köra båt. Så rätt vad det är när du sitter där på Sandhamn med Magnus och tror att ni ska ha egentid så kommer vi, säger Pernilla till kollegan och vännen Sofia Wistam i egna podcasten ”Wahlgren & Wistam”.

Kanske väntar en riktigt härlig båtsommar för de lyckliga tu?

För lycklig, ja det är Pernilla Wahlgren nu sannerligen – det berättar hon i ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram där hon också visar upp sin kärlek för första gången. Där tackar hon också för alla fina kommentarer som hon fått den senaste tiden.

– Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom, skriver den kärlekspirriga stjärnan.

Och fortsätter:

– Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar – men av lycka! Så sluta aldrig tro på kärleken…! Den kommer när du minst anar det… Tack C för att du kom in i mitt liv, skriver Pernilla Wahlgren.

Även Pernillas mamma, skådespelaren Christina Schollin bekräftar bilden av att dottern funnit lyckan. På Instagram skriver Schollin – som kilar stadigt med maken Hans Wahlgren sedan många år tillbaka – till en bild på de två:

– Två lyckliga tjejer. Den största lyckan är att se sina barn lyckliga, skriver Christina.

Vi är så glada för er skull! Grattis till kärleken, Pernilla!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida!