Pernilla Wahlgrens nya framtidsbesked – då lägger hon ner ”Wahlgrens värld”

Pernilla Wahlgren är aktuell med en 15:e säsong av dundersuccén ”Wahlgrens värld”.

Frågan är hur länge hon orkar och vill fortsätta med det?

Redan innan hon föddes var Pernilla Wahlgren, 56, en känd person. Detta tack vare sina skådespelande föräldrar Hans Wahlgren och Christina Schollin.

Hon kastades med andra ord rakt in i rampljuset och har befunnit sig där mer eller mindre hela livet.

Läs mer: Pernilla Wahlgrens otäcka stalker – ställt hårt ultimatum till stjärnan: ”Det är vidrigt”

Under sin egna artist- och skådespelarkarriär har hon spelat musikaler, olika föreställningar, varit med i ”Melodifestivalen”, varit programledare för tidigare nämnd tävling samt för ”Allsång på Skansen”, haft en framgångsrik podcast med vännen Sofia Wistam, varit jurymedlem i ”Masked Singer” samt haft en egen realityserie på Kanal 5.

Pernilla Wahlgren har storslagna planer för sitt nya "Kafferi" i huset. Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”. Foto: Discovery+/Kanal 5

Ända sedan ”Wahlgrens värld” började sändas 2016 har hela familjen Wahlgren/Ingrosso fått ett rejält uppsving i kändissfären. Såklart gäller det Pernilla, men kanske framför allt hennes barn Bianca Ingrosso, 29, och Benjamin Ingrosso, 26.

”Allt vackert har sitt slut”

Miljontals svenskar har följt familjen under åren och bjudits på en blandning av skratt, tårar, skämt, allvar, kärlek och dålig stämning.

2021 valde Bianca, som dittills haft en nästan lika stor roll som Pernilla, att hoppa av programmet. Hon har sedan dess bara skymtats till i några avsnitt, men inte alls på samma sätt som tidigare.

”’Wahlgrens värld’ betyder allt för mig, allt! Men allt vackert har sitt slut och det är i dag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är i dag. Ibland måste man prioritera i livet och mitt fokus behövde läggas mer på Caia och ett nytt roligt projekt som kommer nästa höst”, skrev Bianca på Instagram i samband med beslutet.

Nu undrar alla hur länge Pernilla ska orka fortsätta?

Då lämnar Pernilla programmet

Mycket av programmet handlar numera om hennes vardagsliv med sin nye make Christian Bauer, 58. Under 2024 får ”Wahlgrens värld” en 15:e säsong – men hur länge kommer den egentligen att fortsätta existera?

– Ja, men så länge folk dagligen kommer fram och säger hur mycket de älskar programmet och att vi känns som en del i deras familj. Jag får väldigt mycket brev och DM:s där folk skriver att de kanske har varit i en depression, mått psykiskt dåligt eller gått igenom något jobbigt i livet, och att “Wahlgrens värld” är en glädjepunkt i deras liv. Att det blir som ett återkommande program som kommer varje torsdag och man får skratta och hänga med vår familj, säger Pernilla till Nyheter24.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren i sin egen realityserie ”Wahlgrens värld”. Foto: Discovery+/Kanal 5

– Just nu är ”Wahlgrens värld” det mest streamade programmet på Discovery+ efter 15 säsonger vilket är lite sjukt. Och det betyder att folk tycker om att titta på det. Och då orkar jag fortsätta. Det är ju det som är min betalning, tittarnas uppskattning och glädje. Man får gärna skratta åt mig och med mig. Det gör ingenting, fortsätter hon.

Med andra ord låter det som att hon inte har några planer att lämna programmet för tillfället.

Fina, underbara Pernilla. Må du aldrig sluta med ”Wahlgrens värld”. Det är ett så himla bra program som så många verkligen uppskattar.

Du och din familj är så bjussiga och roliga – ni skänker glädje till många i vardagen.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev