Harryson allvarligt sjuk – vårdas på sjukhus efter blodförgiftning

De som saknat förre Så ska det låta-programledaren Peter Harryson i tv-rutan kunde i söndags glädja sig åt att se honom högaktuell i både ny tv-serier och som deltagare i Så ska det låta. Men den högform Peter Harrysson visade upp i rutan har dessvärre inte stannat kvar sedan inspelningarna.

För en tid sedan drabbades Peter Harryson av en allvarlig blodförgiftning, vilket gjorde att han fick föras till sjukhus, där han fortfarande vårdas.

– Jag har fått någon slags blodförgiftning som slog ut alla system i kroppen, säger Peter Harryson till Aftonbladet.

I söndags medverkade folkkäre Peter Harryson för första gången i Så ska det låta som deltagare, ett kärt återseende för många. En timme senare syntes han återigen i tv-rutan, men denna gång som skådespelare i Colin Nutleys nya tv-serie ”Bröllop, begravning och dop”, en storsatsning där flera från Sveriges stora skådespelarelit medverkar.

Men privat har Peter Harryson det kämpigt. Efter en lång tids kamp mot hälsoproblem drabbades Peter Harryson av en allvarlig blodförgiftning. Han vårdas nu på sjukhus sedan en tid tillbaka.

Peter Harryson optimistisk

Trots blodförgiftningen och Harrysons artros så är han ändå positiv.

– Man klarar av det så gott det går. Jag har inga problem. Men jag kan inte gå så ofta och så bra som jag kunde förr. Jag kan inte röra mig. Jag är 70 bast så det är inte så märkvärdigt. Det finns ju 70-åringar som hoppar omkring, men de är ju få. De är ju undantagen, har han tidigare sagt enligt Expressen.

Foto: Gunnar Ask/TT

Nu delar vi för att visa vårt stöd till Peter Harryson under hans tillfrisknande. Skicka dina styrkekramar i kommentarsfältet på Facebook.