Petter Stordalens intima nyhet på Alla hjärtans dag – privata orden fick exhustrun Gunhild att agera

Det var i november 2019 som chocbeskedet kom.

Petter och Gunhild Stordalen hade tagit beslutet att gå skilda vägar.

Nyheten chockade många.

Men nu är det en helt annan nyhet som får många att höja på ögonbrynen efter deras uppbrott.

Det känns konstigt att skicka ut information om något så privat, men för att undvika rykten och spekulationer väljer vi att vara öppna för att vi ska flytta ifrån varandra i mitten av november, stod det i pressmeddelandet.

Det tog inte lång tid innan Petter Stordalen kunde bekräfta ett nytt förhållande.

Sommaren 2020 blev det känt att han hade funnit lycka med Märta Elander Wistén.

Det var faktiskt coronakrisen som förde oss samman. Märta kom till Oslo på besök precis innan allt stängdes ner och satt fast med mig här, berättade en förälskad stormälskare Stordalen till VG  när förhållandet tillkännagavs.

Petter Stordalen har tidigare berättat att de började sitt förhållande på ett speciellt sätt – att det var konstigt att ”flytta ihop” efter så kort tid.

På grund av den stora nedstängningen i samhället till följd av coronasituationen stannade Märtha länge hos hotellkungen.

Men allting har inte varit som en dans på rosor.

Petter Stordalens intima hälsning

Petter Stordalen har tidigare varit öppen och berättat att han har haft en svår period, just på grund av coronasituationen, men att hans nya flickvän har gjort saker bättre.

När det var Alla hjärtans dag och Mors dag på en och samma dag i Norge, valde Petter Stordalen att publicera ett långt inlägg på Instagram.

Och en av de som inte var sena med att kommentera, var just exfrun Gunhild.

Tillsammans med bild på sig själv och hans nära och kära, som du ser ovan, skriver Petter Stordalen följande:

”Om inget annat är alla hjärtans dag en bra påminnelse om att fira kärleken! Även om det senaste året har varit en prövning för oss alla, har pandemin för mig hjälpt mig att känna mig extra tacksam för de relationer jag har i mitt liv. Så idag vill jag skicka en extra stor dos kärlek till dem som betyder mest för mig – mina barn, Märta och min familj. Ni har alla varit ett ovärderligt stöd!”, skriver han och fortsätter:

”Kärlek, optimism och mod skickas också till resten av min storfamilj i Choice, Ving, Hurtigruta, Stureplansgruppen och till alla andra som behöver lite extra kärlek och stöd”.

”I Norge är det också mors dag idag! Grattis till alla mammor där ute och en speciell hälsning till min egen mamma Kari och till Ingrid, den underbara mamman till Henrik, Jakob och Emilie”.

Gunhilds svar efter kärleksfulla orden

Petter Stordalens ex, Gunhild Stordalen, är bland dem som har tagit sig tid att lämna en kommentar under inlägget.

”Happy Valentines fina du”, skriver Gunhild Stordalen till exens inlägg följt av ett hjärta.

Kommentaren har fått över hundra likes, det finns många som uppskattar att Gunhild Stordalen fortfarande har en fin relation med Petter.

Gunhild Stordalen publicerade å andra sidan en helt annan form av Alla hjärtans dag-uppdatering. Hon firade dagen med en fyrbenta vän:

Inlägget på Alla hjärtans dag är inte det enda Petter Stordalen har skrivit på Instagram nyligen.

Hyllningen till dottern

För bara några dagar sedan kom han med en lång och kärleksfull hälsning till sin äldsta dotter, Emilie Stordalen, när hon fyllde 29 år.

”Grattis så mycket på dagen, Emilie. Hela mitt liv vändes upp och ner när du föddes, du gjorde mig till pappa! Du är en av de roligaste jag känner. Du är familjevänlig, älskar människor och har ett imponerande stort kontaktnätverk. Du är också mycket hårt arbetande och har i allmänhet stor kapacitet att genomföra de mål du har satt upp. Du har varit där och tagit hand om mig under hela krisen och jag är mycket tacksam för det”, skrev han och fortsatte:

”Jag ser fram emot att besöka hotell tillsammans igen, för en av de många saker vi har gemensamt är vår stora passion för hotellbranschen och livet på hotell. Du är en riktig kämpe och det värmer mig djupt i mitt hjärta”.

”Hurra för dig, Emilie – Jag är stolt över att ha en så underbar och bra dotter som du”.

Emilie Stordalen svarade följande på det fina inlägget:

”Världens bästa pappa och förebild. Tack så mycket”.

Så fint att se att ni har en så fin relation Gunhild och Petter! Vi önskar er båda all lycka till!