Petter Stordalens meddelande till sin dotter – efter det sorgliga beskedet

Familjen hade länge sett fram emot firandet.

Men nu meddelar Petter Stordalen att familjen drabbats av ett bakslag, och tvingas ställa in.

”Som vi hade sett fram emot de närmaste dagarna!”, skriver han på Instagram.

Coronasituationen har förändrats på flera håll runt om i världen.

I höst har vi kunnat leva nästan normalt, vi har nästan fått tillbaka vår vardag efter en lång tid med strikta restriktioner.

Men nyligen införde regeringen återigen rekommendationer för att hjälpa till då det återigen börjar bli. påfrestningar på sjukvården.

Ingen vet hur länge detta kommer att pågå – ingen vet när vi kan komma tillbaka till vardagen utan att tänka på att hålla avstånd och använda munskydd.

De nya rekommendationerna påverkar många branscher i samhället.

Men på ett privat plan slår de nya råden hårdare mot Petter Stordalen och hans familj.

Nyligen kom nämligen beskedet att dottern Emilie Stordalens bröllop är inställt.

– Vi har sett fram emot att fira vårt bröllop i ett och ett halvt år nu, och vi är så klart ledsna att vi måste skjuta upp det, men i det stora hela och med tanke på alla konsekvenser pandemin har fått för människor är det här väldigt liten, har Emilie Stordalen sagt till VG.

Petter Stordalen.
Petter Stordalen.Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix / TT

Emilie Stordalen förlovade sig sommaren 2020.

Samtidigt som beskedet om det inställda bröllopet kom beskedet att det är pappa Stordalen som får lösa notan för all mat, dryck och annat med anknytning till festen.

Familjen ska också ha arbetat med att hitta någon de kan ge maten till.

Petter Stordalen om bakslaget

Nu bryter Petter tystnaden med ett inlägg på sin Instagram.

”Som vi hade sett fram emot de närmaste dagarna! Det är bra för en pappa när hans barn ska gifta sig. I helgen skulle vi fira kärleken mellan Emilie och Jens i vackra omgivningar i Åre med hela familjen och goda vänner närvarande. Men när nya restriktioner kom i går kväll stod det klart för oss alla att det enda rätta var att skjuta upp bröllopet. Samhället betalar stora kostnader för pandemin och i det sammanhanget är bröllopet inte viktigt, även om det så klart är viktigt för Emilie och Jens och oss som familj”.

”Det viktigaste nu är att vi i både Norge och Sverige ser till att få kontroll över smittläget, så att vi kan återgå till normala, trygga jobb och gå ett ljusare år 2022 till mötes”.

”Kära Emilie och Jens, jag är otroligt glad i er och jag ser verkligen fram emot dagen vi ska fira kärleken”, avslutar han.

Så tråkigt men som ni säger, det är det beslutet att ta just nu. Förhoppningsvis får ni fira kärleken snart!