Prins Carl Philips oro för Bianca Ingrosso – starka orden efter dramatiken: ”Sorry”

Bianca Ingrosso är en person som har varit i blickfånget i många år nu.

Men ett liv i offentligheten är inte nödvändigtvis bara guld och gröna skogar, utan kan också komma med vissa svårigheter.

Nyligen fick en händelse kring Ingrosso till och med prins Carl Philip att reagera.

Hon har synts i talangjuryn, varit stjärnan i programmet “Wahlgrens värld” och tagit influencer-sverige med storm.

Uppmärksamheten kring familjen Wahlgren-Ingrosso är inte något nytt i sig.

Innan Bianca Ingrosso stod mormor Christina Schollin och morfar Hans Wahlgren i rampljuset. De fick även barn som på olika sätt valt att leva i offentligheten.

bianca ingrosso, talang
Foto: Instagram

Bianca Ingrossos föräldrar, Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgren, var väl något av 90-talets favoritkändispar. De uppmärksammades både i sin kärlek och i sin skilsmässa. Hennes lillebror Benjamin Ingrosso har etablerat en karriär som artist.

Familjen har med andra ord en viss vana finns när det kommer till att kännas igen och uppmärksammas av det svenska folket.

Men Bianca tycker att det har blivit en ohållbar situation. Hon har tidigare berättat att en del fans exempelvis befinner sig runt hennes bostad och att det finns människor som inte respekterar hennes privatliv. Det har till och med gått så långt att hon övervägt att flytta.  

– Jag vill inte ens säga det här för då är det som att man uppmanar folk till att göra det ännu mer. Men jag känner typ att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer och folk utanför min lägenhet varje dag, har Bianca tidigare sagt i ett klipp, enligt Expressen.

– Det är obekvämt, jag skulle inte säga att det är jobbigt eller tufft men det är en obekväm tillvaro. 

Carl Philips oro

Men trots Biancas vädjan fortsätter fans tränga sig på. Nyligen blev fansen som galna när hon sågs till vid ett event på Avicii arena.

På plats befann sig då även prins Carl Philip. Stämningen hade varit så pass illa att till och med prinsen reagerat och uttryckt sina sympatier. Prinsen ska ha sagt att han gärna hade hjälpt till, men inte kunde.

Prinsessan Sofia och Carl Philip
Foto: Claudio Bresciani/TT

– Tydligen hade det varit kaos när hon kom där. Så han hade typ sagt: ”Sorry Bianca, vi kan inte dela med oss av våra Säpo-vakter”, berättar Pernilla Wahlgren i podcasten ”Wahlgren och Wistam”. 

Fint av prinsen att vilja hjälpa till. Det är så viktigt att vara respektfull och inte tränga sig på människor oavsett om de är kända eller inte.