Foto: Youtube/Noella Johansson, TT

Rickard Olsson-Essé om förvandlingen – visar upp sin stora förändring: ”Dags att släppa fram det…”

Efter noga övervägande.
Nu är Rickard Olsson-Essé redo att visa sitt nya svall.
– Har ju färgat håret sedan jag var 28 år, skriver han på Instagram.

Rickard Olsson-Essé, 54, var programledare för SVT:s tittarfavorit ”Vem vet mest?” på vardagseftermiddagar i tio års tid. Han blev där en omtyckt favorit hos tittarna – och numera kan svenska folket bland annat höra honom i radiokanalen Star FM där han är programledare varje vardag mellan klockan 15-19.

– Det känns oerhört roligt, jag tror radion har en gyllene framtid kommande åren och jag är å glad att vara tillbaka, sade Rickard Olsson i ett uttalande i slutet av fjolåret, då han värvades till radiokanalen.

Men trots att han numer mest håller till i radion, väntar snart ett spännande tv-uppdrag för Olsson-Essé.

STOCKHOLM 20170126 Rickard Olsson. Foto: Noella Johansson / TT

Comebacken i Bingolotto

Han väntas nämligen medverka när Bingolotto firar 30 år. Den nuvarande programledaren Stefan Odelberg har på Instagram skrivit om detta – och han ser fram emot att få välkomna sin företrädare på posten. Olsson-Essé var som bekant programledare för Bingolotto under några år. I samband med jubileet väntas flera tidigare programledarprofiler medverka i ”Bingolottos” specialsändning.

Samtidigt har Olsson-Essé gjort en förändring i utseendet – och om detta berättar han nu själv öppenhjärtigt på Instagram.

Rickard Olsson-Essé om sin förvandling

Beslutet har han fattat efter noga övervägande.

– Känns som dags att släppa fram det gråa, har ju färgat håret sedan jag var 28 år, då kom döden på besök för första gången, skriver Rickard Olsson-Essé på Instagram.

Han gjorde entré med hustrun Giselle Essé-Olsson på röda mattan när den nya James Bond-filmen ”No time to die” hade premiär på biograf Rigoletto i Stockholm på torsdagen och poserade med sin nya frisyr. Att åter få mingla efter att restriktionerna nu släppts i Sverige, för alla som är vaccinerade mot covid-19, tyckte Rickard var trevligt.

– F.ö JÄÄÄÄVLA HÄRLIGT att få mingla å morsa på kollegor å vänner igår. Det kändes som trycket från den blöta filten som legat över oss alla lättade betänkligt.

Härligt, Rickard!

Dela gärna vidare inlägget!