Sanna Nielsens stora planer efter Allsång på Skansen – tillsammans med kärleken

Sommaren börjar lida mot sitt slut och därmed också Allsång på Skansen. Till skillnad från de flesta som passat på att vara lediga under sommaren så har programledaren Sanna Nielsen jobbat intensivt med att öva program och manus inför varje tisdag. Men snart ska hon få en välförtjänt paus, och för den har hon speciella planer.

Även om Sanna Nielsen många gånger sagt att hon har världens roligaste sommarjobb, så går det inte att sticka under stolen med att det inneburit många arbetstimmar, och tid isär från kärleken och sambon Joakim Ramsell.

Men snart är Allsång på Skansen slut för i år, och Sanna kommer att fira det med en välförtjänt semester tillsammans med sin kärlek.
– Eftersom vi båda jobbar i den här branschen så vill vi bara få vara ett par och umgås, säger hon till Aftonbladet.

Sanna Nielsen spelar gitarr
Foto: Fredrik Sandberg/TT

Drar ut på resa med kärleken

 Då Sanna kommer att vara ledig en bit in i september så är planen att resa en del, och första anhalten är hos familjen i Skåne.
– Han får följa med både till Skåne och ut i Europa, säger Sanna Nielsen med ett skratt.
– Han har varit ute på turné och gigat ganska mycket i sommar, det är ju så i frilansyrket, men vi har ändå hunnit ses en hel del. Han har varit här varje vecka. Nu lutar det åt att vi åker till Grekland. Det är ett ställe vi verkar vilja återkomma till.
Sanna Nielsen i Allsång på Skansen
Foto: Christine Olsson/TT

Det här är Sanna så välförtjänt av. Dela för att tacka henne för i sommar och önska henne en härlig semester.