Soraya Lavasanis stora ilska – sätter ner foten efter otäcka upptäckten: ”Känns extra svinigt”

TV4-profilen Soraya Lavasani har gjort en otroligt tråkig upptäckt.

”Nyhetsmorgon”-programledarens namn och ansikte har utnyttjats av fakekonton på sociala medier och nu varnar hon sina följare för bedrägerier.

Jag vill bara understryka att det naturligtvis är bluff och båg!!!”, skriver hon på Instagram.

Hon är en av kanalens mest profilerade programledare och har synts i ”Nyhetsmorgon”-studion i flera år.

Soraya Lavasani, 41, började arbeta på TV4 redan 2008 – det är alltså inte konstigt att hon är en sådan välkänt person.

Men berömdheten kommer med både för- och nackdelar. I detta fall har kändisskapet en tydlig baksida. Hon uppmärksammar sina följare på Instagram att hon nyligen gjort en otäck upptäckt.

Läs mer: Lasse Berghagens sista farväl i största hemlighet – beslutet med Mark Levengood inför sin död

Soraya Lavasani
Soraya Lavasani har gjort en tråkig upptäckt på nätet. Foto: TV4

Varnar sina följare

På sociala medier-plattformen visar hon upp en annons som uppenbarligen är helt fake. Den är enbart skapad för att lura människor. I reklamen syns Sorayas ansikte.

Hej allihopa. Det är Soraya Lavasani här. Jag presenterar en revolutionerande, vetenskapligt stödd metod för viktminskning med hjälp av en unik naturlig produkt. Denna produkt hjälper dig att snabbt bli av med envisa fettdepåer”, inleds annonsen.

Nu varnar hon sina följare, så att de inte går i någon fälla på nätet.

På förekommen anledning… ”Artiklar” som den här och flera andra liknande verkar florera flitigt i flödet nu. Jag vill bara understryka att det naturligtvis är bluff och båg!!!”, skriver hon på Instagram.

”Jag är ALDRIG frivilligt med i reklamsammanhang och att jag används som ett ansikte för just detta känns extra svinigt. Så igen – alla dessa typer av annonser är fejk!! Anmäl gärna om ni råkar på någon. Tack och var rädda om er”, hälsar hon.

Många av hennes följare svarar att de förstod att det var fake, att de har anmält och att de är ledsna för hennes skull att hon utnyttjats på det här sättet.

Det här är så tråkigt, Soraya! Jag förstår att du blir förtvivlad och ledsen.