Steffo Törnquists nya stora lycka – egna orden efter lyxiga glädjebeskedet: ”Underbart”

Det är få människor som känns lika självklara i tv-rutan som Steffo Törnquist.

Men i takt med att åren går har han börjat lägga arbetshatten på hyllan sakta men säkert.

Istället ägnar han sig åt fler olika fritidsintressen och projekt, och nu delar han med sig av en mycket glädjande nyhet.

Steffo Törnquist är en av våra mest folkkära programledare och genom åren har han bjudit på stora mängder underhållning i tv-rutan.

I ”Nyhetsmorgon” har han synts till ända sean början av 2000-talet.

Där arbetar han med andra välkända ansikten såsom Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Maria Forsblom, Soraya Lavasani, Martin Järborg, Sofia Geite och Anders Pihlblad.

Idag är han alltså både erfaren och älskad.

Sänder bara på fredagar

Men faktum är att Steffo fyller 67 i januari, vilket kanske inte gör det speciellt konstigt att han gått ner en del i tid.

Nu för tiden nöjer han sig med att hålla publiken sällskap under fredagsmorgnarna.

Alla som följer Steffo i sociala medier vet dock att det inte innebär att han bara sitter hemma och tar det lugnt.

”Inget svårt att fylla mina dagar”

Steffo har nämligen flertalet olika fritidsintressen och projekt.

– Jag är ju exempelvis ägare och ordförande för Knistad herrgård utanför Skövde som är en konferensanläggning och golfbana, en fantastisk 70-tals herrgård med 85 hotellrum och så håller vi på att bygga hus där och skapa en fantastisk liten förort till Skövde. Så det ägnar jag ganska mycket tid åt. Sen är jag ordförande i Skokloster Wings and Clays, en skjutbana och jaktbutik, berättar Steffo Törnquist för Svensk Damtidning och fortsätter:

– Så kommer jag nog skriva någon bok, och så jagar jag massor och spelar golf och tränar och sådär. Så jag har verkligen inget svårt att fylla mina dagar.

Nu delar han även med sig av en mycket glädjande nyhet.

Vunnit utmärkelse

Knistad herrgård har nämligen setts ut till en av de topp tre bästa golf restorterna i Sverige.

”Allt vi gör på Knistad Herrgård syftar till att våra gäster ska ha det så bra och trevligt som möjligt, allt vi gör!!! Därför är det underbart när gästerna ger tillbaka, dessutom är det ju alltid kul med små utmärkelser, tack alla gäster,” skriver han på sin Instagram.

Stort grattis Steffo! Vilken härlig nyhet!