STORT GRATTIS: Marie Serneholt fyller 40 år – därför älskar hon att åldras: ”Bästa någonsin”

Marie Serneholt är ett välkänt ansikte hemma i de svenska hushållen, och genom åren har vi fått se henne i många olika format. Nu har det blivit dags för stjärnan att fylla 40 år.

Marie Serneholt har genom åren gjort succé både som artist och tv-personlighet.

Och på det privata planet hittade hon för många år sedan sitt livs stora kärlek i Fredric Palmqvist, som hon idag har tvillingsönerna Philip och Nicholas med.

Marie Serneholt med Fredric Palmqvist. Foto: Henrik Montgomery / TT / kod 10060

Marie har tidigare berättat att det kom som en rejäl chock när hon fick reda på att det var tvillingar i magen.

– Det här var ingenting som vi någonsin hade kunnat föreställa oss. Alltså det fanns inte på kartan för mig att jag trodde det var tvillingar som låg i min mage. Det är mitt livs största chock när jag fick reda på det på ultraljudet, har Marie tidigare berättat i TV4:s ”Efter fem”.

Läs mer: Elisa Lindströms stora lycka – förändringen i livet med nya kärleken: ”Verkligen varit…”

”Man blir lite svettig”

Hon har förklarat att det var en väldigt stor omställning att bli föräldrar till två barn samtidigt, men att de idag är väldigt glada över att det blev som det blev.

– Och vi fick två barn på en gång också, vilket är en jättestor omställning. Att helt plötsligt skifta fokus – som man egentligen haft på sig själv i många år – till de här två som… ja, men det har bara gjort livet så mycket roligare, så mycket bättre. Det är häftigt och lärorikt varje dag. Och ibland är det liksom… man blir lite svettig, har hon berättat för Expressen.

Marie Serneholt
STOCKHOLM 20230317 Marie Serneholt anländer till premiärfirandet av Micael Bindefelds biografi ”Mannen Myten Minglet” på Nedre Manilla. Foto: Christine Olsson / TT / Kod 10430

Läs mer: Sanna Nielsen bryter tystnaden – stora förändringen i relationen: ”Skönt att vi vet…”

Marie Serneholt fyller år

Nu har det blivit dags för hela familjen att samlas och göra något riktigt härligt tillsammans. Det är nämligen inte vilken dag som helst för Marie Serneholt.

Den 11 juli fyller stjärnan år, och den här gången fyller hon faktiskt 40.

För Gekås berättar Marie att hon absolut kommer fira födelsedagen, och att hon inte drabbats av någon som helst åldersnoja. Snarare tvärtom.

– Jag känner mig lycklig över var jag befinner mig i livet. Det blir verkligen bara roligare och jag utvecklas hela tiden. Nu omfamnar jag det här året, jag tror det blir det bästa någonsin!, säger hon.

Stort grattis på födelsedagen, Marie!