Tareq Taylor och hustrun Kristina skiljer sig – efter 26 års äktenskap

Efter 26 år som gifta är kärlekssagan slut.

Stjärnkocken och tv-profilen Tareq Taylor skiljer sig från hustrun Kristina, det bekräftar han för Aftonbladet.

Under torsdagen kom ansökan om skilsmässa in.

Stjärnkocken Tareq Taylor och hustrun Kristina går nu skilda vägar, rapporterar Aftonbladet.

I ansökan har de båda valt att skilsmässan ska godkännas utan betänketid, skriver sajten.

Dessutom ska tv-profilen sedan en tid tillbaka vara skriven på annan adress.

Aftonbladet har varit i kontakt med Tareq Taylor som bekräftar att de ska skilja sig, men han vill inte kommentera separationen ytterligare.

MALMÖ 2020-04-07 Krögaren Tareq Taylor möter media i samband med en pressträff som krögare bakom uppropet "Öppet eller stängt? Regeringens dubbla budskap till branchen" håller i i Kockska huset i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT
MALMÖ 2020-04-07 Krögaren Tareq Taylor möter media i samband med en pressträff som krögare bakom uppropet ”Öppet eller stängt? Regeringens dubbla budskap till branchen” håller i i Kockska huset i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT

Orden om familjelivet

Paret har varit gifta i 26 år och tillsammans har de en dotter.

I tidigare intervju med Nöjeslivet berättade stjärnan om hur han fått mer tid med familjen och att det har betytt väldigt mycket.

 Det är jättekul att vi fått spendera mer tid tillsammans. Jag har en fantastisk tjej, min dotter som jag har jättemycket kul med. Att få mer tid tillsammans har känts extra viktigt då det annars har varit mest fokus på jobb och skola, sa han då.

Tareq Taylor
Foto: SVT

Träffades på restaurang

 För Femina berättade Tareq Taylor förra hösten om hur han och Kristina, som arbetar som lärare, träffades:

– Första gången jag såg Stina var när jag kom ut från köket på en restaurang där jag jobbade extra, hon satt där och såg helt fantastisk ut. Jag försökte prata med henne, men det gick inte så bra, för hon hade redan kille då. Så jag gick väl och smygtittade på henne, gud nu låter jag som en stalker haha, men när man sågs ute, i något års tid. Jag höll mig lite på avstånd. Men jag fick höra att de hade gjort slut, och så träffades vi ute av en ren slump.

Vi hoppas allt ordnar sig till det bästa för alla!