Thorleif avslöjar hemliga bröllopet – gift sig med kärleken

Dansbandsikonen Thorleif Torstensson har gift sig!

Och han gjorde det i allra största hemlighet, rapporterar Hänt.

I lördags sa han ja till sin Lisbeth.

Thorleif Torstensson, 69, frontade det omåttligt populära dansbandet Thorleifs i 50 år. Men så 2012 kom beskedet att bandet lägger ner.

I dag, sju år senare, mår Thorleif bättre än någonsin.

I helgen gifte han sig nämligen med sin kärlek Lisbeth, 54. För Hänt berättar han om det hemliga bröllopet som ägde rum på Skoskumsgården utanför Båstad. Förutom parets anhöriga var även både norska och svenska artistkollegor för att ta del av den lyckliga stunden.

Hänt rapporterar att bröllopet ska ha bjudit på starka känslor. Thorleif ska även ha bjudit på sång, och själv framfört ”Fem röda rosor till dig”.

Foto: Anders Wiklund / SCANPIX

Så träffades Thorleif och Lisbeth

Att hålla bröllopet hemligt var lättare sagt än gjort.

– Vi var väl förberedda och såg till att de närmaste och käraste fanns med på evenemanget. Vi hade verkligen legat lågt, men ett par norska vänner la ut det här på Facebook. Sedan small det till, säger Thorleif Torstensson till Hänt.

Thorleif har tidigare sagt att dansbandskarriären kostat honom två äktenskap, men nu har han funnit kärleken igen. Faktum är att han känt Lisbeth sedan en lång tid tillbaka.

– Jag har gillat Lisbeth ända sedan 80-talet, då hon var en av mina dansvänner som ofta besökte Thorleifs, säger han till Hänt.

Nu väntar bröllopsresa till Turkiet. En plats där paret aldrig tidigare varit.

 

Stort grattis till Thorleif och Lisbeth! Skicka gärna dina lyckönskningar till paret genom att skriva i kommentarsfältet på Facebook!