Tilde de Paula om vändningen med kärleken efter problemen: ”Helt enkelt…”

Den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby, 46, bestämde sig för att lämna ”Nyhetsmorgon” efter 17 år.

Nu berättar hon i en intervju med tidningen Topphälsa om utmattningen efter avskedet och om hur allt vände efter att ha träffat sin man Thomas.

– Det finns inget större hot mot en kärleksrelation än osäkerhet och otrygghet, säger Tilde de Paula Eby i Topphälsa, det skriver Expressen.

Tilde de Paula lämnade TV4:s morgonflaggskepp ”Nyhetsmorgon” i höstas efter att ha varit där i 17 år.

Nu berättar den folkkära programledaren om den tuffa tiden efter avskedet från programmet.

– Det kändes som om jag satt i ett lok och bromsade, medan vagnarna fortsatte att trycka på bakifrån. I dag tolkar jag det som att kroppen behövde en hundraprocentig återhämtning, säger Tilde de Paula Eby till Topphälsa, det skriver Expressen.

Svårt att slappna av

Hon fortsätter att berätta vidare om hur rastlös hon är, något som gjort att hon inte tyckt det varit så enkelt att slappna av när hon inte är på jobbet. Hon beskriver det som ett ”ständigt kliande” och som en ”oförmåga att känna tillfredställelse och ”nöjdhet”.

Tilde
Foto: Instagram

När Tilde de Paula varit hemma har hon känt att hon vill ut och resa och när hon varit på resande fot har hon känt att hon vill hem. Detta är något som har gjort att hon haft svårt att landa hemma och detta ledde i sin tur till att relationerna sprack, uppger Expressen.

https://www.instagram.com/p/Bq-PM8olTxj/

Då kom vändningen

Men när hon träffade sin make Thomas vände allt.
– Det finns inget större hot mot en kärleksrelation än osäkerhet och otrygghet. Men nu med Thomas… ja det funkar helt enkelt fantastiskt bra. Jag kan hänga med honom och barnen hur mycket som helst, säger programledaren till Topphälsa, enligt tidningen

I år börjar Tilde de Paula med TV4:s nya satsning ”Efter fem”. Programmet kommer att sändas alla vardagar klockan 17:00 och ha fokus på nyheter och aktualitet. Programmet har premiär den 7 januari.

Dela gärna vidare om du också ser fram emot att få se Tilde i tv-rutan igen, och vill önska lycka till!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”3:4″ /]