Steffos privata bild från personalfesten med kollegorna: ”Galet”

Att programledaren Steffo Törnquist hunnit fylla 63 år är det inga många som tror, då han konstant visar prov på sin ungdomliga sida och sitt sinne för humor. I 30 år har han varit med i TV4, och han verkar bara bli allt mer populär, både bland tv-tittarna och kollegorna då det ofta bjuds på okontrollerade skratt medarbetarna emellan.

Här om dagen visade Steffo ännu en gång att han har sin ungdomliga sida i behåll, något som avslöjades i en bild som fick många tittare att ställa frågor.

Steffo Törnquist valde att hålla den senaste Nyhetsmorgon-konferensen med kollegorna hemma hos sig, i form av festligare förutsättningar.

”Vi ska ha TV4-konferens hos mig i kväll och jag hade dukat asfint när störtregnet slog till. Två minuters inferno, in med tutti, porslin och dynor, duken får ligga och torka till sig i solen som kommer om en kvart. Älskart”, skriver Steffo till bilden han delade med sig av på Instagram, som förevigade det hela.

Flera reaktioner på Steffos byxor

Snabbt började hyllningarna komma in till hela gänget på Nyhetsmorgon, men så fort någon uppmärksammade detaljen i bilden så hängde många på.
”Har du ramlat, hål på byxknät”

”Laga dina byxor”

”Oj, vilka moderna jeans du har!”, är några av kommentarerna som vällde in. Anledningen: Se själv.

Tycker du att Steffos byxor var något att reagera över? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.