Tony Irving blev misshandlad – nu berättar han: ”Jag hamnade på sjukhus”

Tony Irving blev slagen i ansiktet av sin ex-pojkvän.
I podcasten ”Framgångspodden” berättar han om det destruktiva förhållandet.
– Jag hamnade på sjukhus, säger Irving.

Tony Irving, 53, har letat sig in i svenska folkets hjärtan, inte minst som jurymedlem i TV4:s Let’s Dance.

Tony Irving misshandlades av ex

I dag är TV-profilen gift med Alexander Skiöldsparr, 48, men Irvings relationer har inte alltid varit smärtfria.

Bildkälla: Youtube/TV4

I podcasten ”Framgångspodden” berättar Irving om ett förhållande från sitt förflutna. Ex-pojkvännen misshandlade honom, så pass att han tvingades uppsöka sjukhus.
– Jag bröt min arm, blev slagen i ansiktet tills jag var svart och blå. Men jag gick ändå tillbaka men det var inte på grund av kärleken utan ett behov av att inte misslyckas med det här, säger Tony Irving i Framgångspodden.

Destruktivt förhållande

Tony Irving berättar vidare att han försökte få sin dåvarande pojkvän att acceptera sin läggning. Irving ville hjälpa till, men det slutade inte bra.

– Det var väldigt mycket frustration och självhat från hans sida. Jag trodde jag kunde få honom att acceptera det, men jag var tvungen att lämna för min egen räddning, säger han i podden.

Till slut gick det inte. Irvings pappa hjälpte honom ut ur det destruktiva förhållandet. Pappan gick och hämtade hans tillhörigheter i lägenheten. att tömma den lägenhet han bott i tillsammans med sin dåvarande pojkvän.

För Aftonbladet utvecklar Tony Irving vidare.

”Jag har lärt mig mycket”

Han säger att förhållandet varade i runt två år.

”I dag är jag inte den person jag var då. Jag har lärt mig mycket om båda mig själv och den relation jag hade då. Det var en händelse i mitt liv som gjorde mig starkare och medveten om hur ett förhållande inte ska vara. Det tog mig många år att släppa in någon så nära igen”, säger han till tidningen.

Du är så stark som orkar berätta, Tony.

Nu skickar vi våra varma hälsningar till TV-profilen!