TV4-programledaren avslöjar hur han och kollegan blev ett kärlekspar: ”spanade in mig”

Många av de programledare vi ser i TV4 är goda vänner även utanför jobbet, till exempel Tilde de Paula och David Hellenius. För att inte tala om Jenny Strömstedt och Steffo Törnqvist.

Det är lätt att fatta tycke för de man träffar på jobbet varje dag, och ibland kan det uppstå något mer än bara vänskap. Som i Anders Pihlblad och Henrik Alsterdals fall.

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal fick sitt sagobröllop för fem år sedan, efter att ha träffats i närmare sju års tid. Men kärlek vid första ögonkastet var det inte, åtminstone inte från bådas sida.

”Spanade in mig vid kaffemaskinen”

I en intervju med Hänt ska Henrik Alsterdal ha berättat att det var Anders som fick upp ögonen för honom på jobbet, vilket var över tolv år sedan idag, det skriver Aftonbladet.
– Nej, men Anders har sagt att han spanade in mig vid kaffemaskinen. Det minns jag ingenting av, säger Henrik Alsterdal.

Anders Pihblad
Foto: TV4

Det var på en personalfest 2006 som första steget togs, vilket blev början på ett lyckligt äktenskap. I intervju med Hänt säger nämligen Henrik att han aldrig har tråkigt med maken Anders Pihblad.

I år har de varit gifta i fem år, och hunnit få två barn ihop. På makarnas Instagram delar de ofta med sig av vardagliga äventyr och resor de gör tillsammans.

Jag tycker att båda verkar vara fina personer och fina tillsammans. De förtjänar kärleken. Dela om du också tycker om programledarna i Nyhetsmorgon.