Väder-Ulrika på Nyhetsmorgon har blivit mamma – stora bebislyckan: ”Äntligen!”

TV4:s populära meteorolog Ulrika Andersson har blivit mamma!

Den mammalediga tv-profilen har berättat om familjelyckan under en längre tid.

I början på året önskade hon tittarna god fortsättning ”från vår lilla men växande familj”. Och nu har alltså tre blivit fyra!

”Idag kl 10.22 på en gråmulen tisdag med snöblandat regn i luften kom äntligen lillebror ut till världen”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Och här är den nya lilla familjemedlemmen!

LÄS MER: Nu försvinner väder-Ulrika från TV4: ”Skulle vilja tacka för mig”

Även TV4-kollegorna på Nyhetsmorgon har skickat en hälsning till Ulrika via Instagram där de skriver: ”Åh, vilken liten sötnos!!! Stort GRATTIS till vår kära meteorolog Ulrika Andersson som fått sitt andra barn”.

Det var tidigare i höstas som Ulrika Andersson avslöjade den glädjande nyheten att hon väntade barn i en TV4-sändning. I samband med att hon gick på mammaledighet meddelade hon följande.

– Jag skulle vilja tacka för mig, för den här tiden. Jag är tillbaka så klart efter mammaledigheten, men det här var min sista sändning den här morgonen. Jag kommer tillbaka någon gång i början på 2020, säger Ulrika Andersson i en Instagram-hälsning till svenska folket.

DELA gärna vidare för att önska Ulrika all lycka till nu!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/eCMR5vBx4yC1W5XrWRBRCIZywcpobrYopMF3bR4EGY7zKHBdNoKpaneDKAbCgDvs?autoplay=1&endtime=&loop=0&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”1:1″ /]