Charles märkliga smeknamn på Meghan Markle – avslöjar exakt vad kungen tycker om sonens fru

Harry och Meghans relation till de övriga medlemmarna i den brittiska kungafamiljen har varit svår under en längre period.

Så lyder kung Charles smeknamn på svärdottern Meghan Markle.

Den senaste tiden har varit svår för det brittiska kungahuset.

Prinsessan Kate har genomgått en operation och väntas inte vara tillbaka i tjänst förens efter påsk. Samtidigt så gick kung Charles genom en behandling för en förstorad prostata. I samma veva så upptäckte läkarna att han hade cancer.

Charles genomgår nu behandling för cancern. Det är dock inte känt vilken typ av cancer han har, men det ska inte röra sig om prostatacancer.

Relationen till sonen och svärdottern

Efter att Charles fått sin diagnos så har hans yngsta son, prins Harry, tagit upp kontakten med sin far och även hälsat på honom i London.

Detta ses som ett stort steg i en möjlig försoning mellan far och son. Relationen har nämligen inte varit den bästa under det senaste åren.

Det började med att Harry och Meghan valde att lämna kungahuset för ett nytt liv i Kalifornien. Kort senare så talade paret ut i en intervju där de anklagade övriga medlemmar i kungafamiljen för både det ena och det andra.

Harry släppte dessutom sin bästsäljande självbiografi Den andre, där han avslöjar flera hemligheter om sin familj.

Det är oklart om Harry och Meghan någonsin kommer att kunna försonas med familjen. Men den senaste tidens kontakt mellan Harry och Charles tyder på att möjligheten finns.

Prins Harry och Meghan Markle
Foto: Shutterstock

Charles smeknamn på Meghan

Hovexperten och journalisten Katie Nicholl har i sin bok ”The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown”, avslöjat att kung Charles åtminstone tidigare hade ett speciellt smeknamn på Meghan Markle.

Det var 2017, när Harry förlovade sig med Meghan, som Charles började att kalla henne för ”Tungsten”. Tungsten är en metall som på svenska går under namnet Volfram och är känt för att vara en väldigt stark metall.

Charles ska ha gett sin blivande svärdotter smeknamnet ”Tungsten” på grund av hennes tuffhet och motståndskraft”, skriver Katie Nicholl i sin bok.

Det är dock oklart om han fortfarande kallar svärdottern vid smeknamnet.

Vilket fint och ärofyllt smeknamn Charles gav henne. Man undrar verkligen om han fortfarande ser henne på det sättet.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev