Camillas vredesutbrott mot Harry – därför slängdes prinsen ut från besöket hos pappa Charles

När Harry nåddes av nyheten om kung Charles cancerdiagnos så flög han direkt från Kalifornien till London för att möta honom.

Nya uppgifter vittnar om att besöket gick väldigt dramatiskt till.

Det var för bara några veckor sedan som vi nåddes av den tråkiga nyheten om att kung Charles drabbats av cancer.

Nyheten har spridit sig som en löpeld över världen och det finns ännu inga detaljer om kungens diagnos. Han genomgår nu behandling för cancern och världen hoppas på det bästa.

Hovet gick ut med beskedet om Charles cancerdiagnos på måndagen den 5 februari. Redan innan hade Charles talat med sina familjemedlemmar om det, inklusive Harry.

Natten mot tisdagen flög Harry ensam från Kalifornien till residenset Clarence House i London för att träffa sin far. Men det blev ett kort möte som inte varade längre än mellan 30 till 45 minuter. Tidigare uppgifter har tytt på att det korta mötet berodde på att Charles behövde vila, men nu framkommer uppgifter som talar för något annat…

Nya dramatiska uppgifterna

Enligt uppgifter så sparkade Camilla ut Harry i ett vredesutbrott efter bara 30 minuter.

Hennes Majestät var rasande över att Harry flög in från sitt lyxiga hem i Kalifornien utan att få palatsets godkännande – och kom med en attityd”, berättar en anställd på hovet till National Enquire via sajten RadarOnline.

Uppgifter från källan säger också att Charles ska ha fått vänta i timmar på Harry. Och när han väl dök upp så ska han ha bett Camilla lämna rummet.

”Jag har hört att Camilla var upprörd. Hon har fått ta emot mycket galla från Harry i åratal och kunde inte vänta med att låta honom ge tillbaka”, berättar källan från hovet.

Enligt samma källa så ska Camilla ha kallat Harry för ”en skam för sin far” innan han fick lämna residenset.

Camillas ilska mot Harry

I Harrys självbiografi ”Den andre” har han gått hårt på mot Camilla och kallat henne för ”brottsling” och även menat att hon låg bakom att förstöra äktenskapet mellan Charles och Diana, innan hennes död.

Detta har knappast lett till en bättre relation mellan prinsen och Camilla.

Enligt hemliga källor finns även uppgifter om att Camilla och prins William har planer på att frysa ute Harry och hustrun Meghan totalt. Så till en grad att Harry kanske inte får ta del av arvet efter Charles, som ska ha ett uppskattat värde av två miljoner pund.

Drottning Camilla på plats i Salisbury Cathedral.
Drottning Camilla på plats i Salisbury Cathedral. Foto: Kirsty Wigglesworth/AP

Det tycks råda en hel del dramatik inom det brittiska kungahuset. Hoppas att de kan bli sams och hitta en väg tillbaka igen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev