Daniels sanslöst dyra kärleksgåva till Victoria – här visade hon upp dyrgripen som är värd 200 000 kronor

Att Kronprinsessan Victoria och prins Daniels kärlek är stor råder det inget tvivel om.

Nyligen besökte paret San Francisco och där bar kronprinsessan en särskild gåva som hon gått av Daniel.

Prislappen på gåvan är inte den lägsta!

Det har nu gått 23 år sedan Victoria och Daniel träffades för första gången. De träffades på Daniels gym och snart slog kärleken gnistor om dem.

Sedan dess har de gift sig och fått två fantastiska barn. Numera bor hela familjen på det anrika Haga slott.

Livet som kunglig innebär mycket resande och de har en hel uppdrag att utföra. Det kan handla om allt från att delta under invigningar till att ta emot statsbesök.

Nyligen åkte Victoria och Daniel över Atlanten till USA, närmare bestämt till San Francisco. Där hade de ett hektiskt schema med många programpunkter att beta av. Bland annat besökte de ett marint center och deltog i flera seminarium.

Visade upp dyra ägodelen

Och när Victoria och Daniel fångades på bild när de stod och tittade ut mot Golden Gate-bron i San Francisco så kunde man ana något särskilt som Victoria bar på.

Det var nämligen hennes förlovningsring som hon fick av Daniel för 15 år sedan. Den har kommit att bli en mycket kär ägodel för Victoria.

STOCKHOLM 20090224 Kronprinsessan Victoria visar sin förlovningsring vid presskonferensen i prinsessan Sibyllas våning på Stockholms slott i samband med offentliggörandet av kronprinsessans förlovning med Daniel Westling.
STOCKHOLM 20090224 Kronprinsessan Victoria visar sin förlovningsring vid presskonferensen i prinsessan Sibyllas våning på Stockholms slott i samband med offentliggörandet av kronprinsessans förlovning med Daniel Westling. Foto: Leif R Jansson/TT

Värd omkring 200 000 kronor

Och det är ingen billig ring som Victoria har på fingret.

– Den skulle nog gå för mellan 100-200 000 kronor. Det är svårt att säga eftersom det beror på kvalité på diamanten och vem som gjort den. Det ryktas om att det är hovjuvileraren Bolins och då är den nog närmre 200 i dagens priser, säger smyckesexperten Hanna Hellberg till Svensk Damtidning.

I spelaren nedan kan du se ett bildspel från Victoria och Daniels resa:

Vilket fint kronprinsesspar vi har! Så fina representanter för Sverige!