Därför hyllas Victoria nu världen över – svindyra detaljen i utseendet

Nu riktas återigen världens ögon på vår vackra kronprinsessa.

Detaljerna i utseendet som får alla att jubla över Victorias stil.

Januari brukar vanligtvis vara en lugn månad för kungligheterna. Men detta tycks inte gälla för Victoria och Daniel i år.

Efter julens ledighet så rivstartade de med att besöka Folk och Försvars Rikskonferens i Sälen tillsammans med kungen. Därefter har de varit och besökt SOS Alarms verksamhet i Stockholm.

I förra veckan så besökte Victoria och Daniel även Linköping. Där hann de med ett besök på Saab, där kronprinsessan bland annat fick testa på att flyga Gripen i flygsimulator.

Kronprinsessan Victoria
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Victoria och Daniel besökte även länsresidenset där landshövdingen Karl Fredrik Graf tog emot dem på Linköpings slott. Där diskuterades bland annat frågor gällande brottsförebyggande arbete.

Victoria hyllas för klädvalet

Att kronprinsessan Victoria är stilsäker råder det inga som helst tvivel om.

Genom alla år har vi sett henne i mängder av tjusiga utstyrslar – alltid lika smakfulla och med eftertanke när det handlar om matchning av färg och form.

Och i torsdags förra veckan var det inget undantag. Då dök kronprinsessan nämligen upp i en elegant grå kostym från varumärket By Malina.

Under kavajen bar hon en snygg matchande polotröja från modehuset Andiata samt ett halsband från H&M Conscious Collection.

På fötterna bar hon ett par snygga högklackade skor från af Klingberg.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Dyra detaljen i utseendet

Men den riktiga dyrgripen i Victorias utstyrsel för dagen var väskan som hon bar. Den tycks vara lite av en favorit, då hon blivit sedd med den vid många tillfällen.

Handväskan, som också den matchade i grått, kommer från Yves Saint- Laurent och modellen heter Carré. En sådan väska kostar bortåt 30 000 kronor.

Kronprinsessan Victoria
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Hyllas på sociala medier

De modeintresserade följarna på det internatinella Instagramkontot Royal Fashion Police hyllar nu Victoria för stilen. Även om de har några få synpunkter.

Älskar mönster och färg på kostymen. Dock skulle jag ta på mig antingen byxorna eller jackan – med olika enfärgad del i varje. För mycket för mig som kostym. Älskar skorna och tröjan”, skriver en person.

Jag tror att stylingen skulle ha nytta av en plattare sko istället för de där stövlarna. En chunky loafer eller nåt?”, skriver en annan.

Vilken fantastisk kronprinsessa vi har! Victoria kan vi verkligen vara stolta över!