Drottning Silvias superkropp vid 75-års ålder – så har hon fått den enligt kungliga experten

I december fyller vår drottning Silvia 75 år, en ålder många aldrig hade gissat. Det talas ofta om hennes välbevarade utseende, särskilt utomlands där hon hyllats av flera.

Men skönhet och en välbevarad kropp kommer inte gratis, och allt går heller inte att köpa för pengar, hur kunglig och rik man än är.

Nu berättar Expressens kungliga krönikör Karin Lennmor, som haft stark insyn i kungafamiljens liv, om hur Silvia bevarar sin kropp och sitt yttre.

Drottning Silvia har inte förändrats märkbart de senaste 30 åren, vilket många uppmärksammat och ifrågasatt.

Enligt kungliga krönikören Karin Lennmor, som arbetat nära kungafamiljen, så är det några regelbundna saker som Silvia gör, som är hemligheten bakom hennes ungdomliga kropp.
– För det första så äter hon väldigt lite och sparsamt. Och när hon reser så ber hon alltid om specialmat, säger Expressens kungliga krönikör Karin Lennmor i senaste avsnittet av ”Kungafamiljen” i Expressen TV.

Simmar och tar promenader

Men det är inte bara kosten som gett resultat för drottning Silvia. Simning och promenader ska tydligen vara regelbundna aktiviteter i drottningens vardag.
– Hon simmar ofta. Jag vet dessutom att varje vecka är det ett gäng av hennes väninnor som kommer till Drottningholms slott och har lite tantvattengympa i poolen. Naturligtvis är det mycket barnbarnsplask i den också, berättar Karin Lennmor i Expressen TV.

Foto: Anders Wiklund/TT

Att ta hand om sig är helt rätt. Dela för att låta vår fina drottning inspirera andra.