Syskonkärlek: Här är underbara sommarbilderna på Estelle och Oscar

När kronprinsessan Victoria var liten tillbringade hon de flesta somrar på kungafamiljens sommarställe på Öland. Och nu för hon kärleken till den svenska sommaren vidare till sina barn. Idag släppte hovet nya bilder på hela kronprinsessfamiljens semester, där de njöt av skog, mark och båt-turer.

Men det är inte de vackra motiven som får följarna att jubla över de privata semesterbilderna, utan all kärlek som syns i bilderna.

Hovets nysläppta bilder på kronprinsessan Victoria och prins Daniels semester med barnen visar på massor av skratt och äventyr i skog och mark.

Syskonkärlek på bild

På en av bilderna plockar Estelle blommor på den Öländska landsbygden, och på en annan kramar hon om sin lillebror hårt när de båda skrattar och leker, som en beskyddande storasyster hon redan börjat bli.

Vackra semesterbilder från Sverige

På en annan bild sitter prins Daniel i skogen och fikar med en glad Estelle och lille prins Oscar i knät. Paret delar även med sig av en bild på när Victoria åker båt med barnen, iklädd varsin flytväst. Alla bilder är tagna på Öland, Gotland, Häsingland och Kalmarsund, skrivet Hovet.

”Till Kungahusets följare på Instagram önskar Kronprinsessan och Prins Daniel även dela med sig av några bilder som Kronprinsessparet tagit under sommaren.”

Tryck på pilarna för att se alla Daniel och Victorias semesterbilder med barnen.

Vad underbart att Daniel och Victoria låter oss ta del av bilder som de själva fotat på semestern. Dela gärna om du tycker att vi har en fin kronprinsessfamilj att vara stolt över.