Här visar kronprinsessan varför hon är en trendsättare – när hon fullkomligt strålar i stilsäkert blått

Kronprinsessan Victoria har en tendens att dra till sig blickar i alla rum hon äntrar. Men det är inte för att hon är kronprinsessa, långt ifrån. Oavsett om det är en välgörenhetsgala eller en skogsvandring hon befinner sig på så ser hon alltid stilsäker ut, och lyckas på något sätt stråla.

Förra veckan var Victoria på Pep Forum för att arbeta för jämställdhet när det kommer till barn och ungas hälsa. Men trots att det var annat som var i fokus, så lyckades kronprinsessan få alla att ge henne full fokus, när hon fullkomligt strålade i en ny stil.

Det är känt sedan tidigare att kronprinsessan Victoria och Daniel brinner för barn- och ungas hälsa. Därför var det ingen överraskning att de befann sig på Karolinska Institutet i Solna för att jobba för jämlika förutsättningar inom hälsa bland barn och unga.

Ägde scenen

Under dagen hölls seminarium och workshops för att uppmärksamma ämnet, och en av talarna var Victoria.

 

Victoria ses ofta i klänning eller kjol vid liknande tillställningar, men just den här dagen hade hon vågat sig på en mörkblå kostym, och vi behöver knappast spekulera i om hon bar upp den som den tronarvingen hon är. Se hur stilsäker hon är på scenen,

Kronprinsessan Victoria
Foto: Jonas Ekströmer/TT

Jag är helt säker på att fler kvinnor kommer se kostym på ett annorlunda sätt nu. Dela om du tycker att vi har en vacker och häftig kronprinsessa.