Hovet bekräftar Silvias ingrepp – därför var hon omplåstrad i ansiktet

Drottning Silvia har den där förmågan att se elegant, stilmedveten och pigg ut i alla sammanhang. Oavsett tid på dygnet, eller långa resor i ryggen, så ser hon alltid ut att vara på topp, därför var de många som reagerade när ett stort plåster plötsligt tog plats i henne ansikte, under besöket i Sao Paulo.

Efter mångas spekulationer berättar nu hovet att Silvia gjort ett ingrepp i ansiktet, det skriver Hänt.

Under ett besök i brasilianska São Paulo var det många som reagerade på att drottning Silvia hade ett plåster under ena ögat, vilket också syntes på många bilder som togs under besöket.

”Mindre ingrepp”

 

Då många spekulerade fritt och dessutom oroade sig över vad drottningen råkat ut för, berättade hovet att Silvia gjort ett ansiktsingrepp.
– Det var ett rutinartat mindre ingrepp på en läkares inrådan, säger Ulrika Näsholm, informationssekreterare på det kungliga slottet till Hänt.

Tagit bort en hudförändring

 

För Hänt berättar Ulrika Näsholm att drottningen gjorde ingreppet innan resan till Sau Paulo, i Stockholm.
– Drottningen har haft ett plåster på kinden. Hon har tagit bort en hudförändring, säger hovets informationschef Margareta Thorngren till Expressen.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/amNmSz_AMA-ClFpHYS39inANbbBUbQb40khzV7CA0GoDYjlp7BiQu42IE7kjB4Uq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Svensk Dam skriver att drottningen inte haft tid att läka utanför strålkastarljuset.