Madeleine har ledsnat på livet i USA med Chris – därför längtar hon hem till Sverige: ”Hon har tröttnat på att…”

Prinsessan Madeleine och familjen planerar att flytta till Sverige någon gång under 2024.

Planerna var från början att flytta redan förra året, men då fick flytten skjutas upp.

Enligt hovexperten har Madeleine tröttnat på livet i Florida.

Sedan några år tillbaka bor prinsessan Madeleine, Chris och barnen i en riktig lyxvilla i överklassområdet Pinecrest, Florida.

Året var den 8 juni 2013 då Madeleine och Chris sade ”ja” till varandra under en oerhört vacker vigsel i Slottskyrkan i Stockholm. Bröllopet var förstås mycket påkostat och det var nog inte många torra ögon bland åhörarna den dagen.

Sedan dess har paret flyttat runt en del. De har bland annat bott i New York, London och nu senast Florida.

Tillsammans har de barnen Leonore, 10, Nicolas, 8, och Adrienne, 5.

Snart ska flyttlasset gå över Atlanten

Redan förra året hade paret planer på att flytta tillbaka till Sverige. Hovet lät totalrenovera Hovstallet i centrala Stockholm för 12 miljoner kronor, men flytten har ändå låtit vänta på sig.

En anledning till att flytten dröjt är att försäljningen av Madeleines och Chris hus i Florida dragit ut på tiden. Men någon gång under 2024 så väntas hela familjen återvända till Sverige. Det är dock oklart hur Chris känner inför flytten.

Att barnen ska få gå i svensk skola ska vara en viktig anledning för Madeleine att vilja flytta till Sverige. Föräldrarna – kungen och drottningen – börjar också bli till åren så det är naturligt att hon vill flytta närmare dem.

Men det ska också finnas flera anledningar till varför Madde vill flytta hem. Dels har hon alla sina vänner hemma i Sverige och dels är nog livet i Florida särskilt roligt. Medan Chris jobbar med sitt bolag Wilton Payments så är hon hemmafru hemma i lyxvillan.

STOCKHOLM 20230915 Prinsessan madeleine och Chris O'Neill närvarar på fredagen vid en tacksägelsegudstjänst, Te Deum, i Slottskyrkan på Stockholms slott för att fira kung Carl Gustafs 50 år på tronen. Foto: Jonas Ekströmer/TT
STOCKHOLM 20230915 Prinsessan madeleine och Chris O’Neill närvarar på fredagen vid en tacksägelsegudstjänst, Te Deum, i Slottskyrkan på Stockholms slott för att fira kung Carl Gustafs 50 år på tronen. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Tröttnat på livet i USA

Enligt Svensk Damtidnings chefredaktör och hovexpert Johan T. Lindwall så har Madeleine ledsnat på livet i Florida.

– Madeleine har helt enkelt tröttnat. Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen, säger Johan T Lindwall till Svensk Damtidning.

Härligt att ni snart flyttar hem till Sverige! Hoppas att hela familjen känner likadant!