Märtha Louise bryter tystnaden – efter tiden med Shamanen: ”Något jag har stått ut med”

I över ett år har de varit ett par, men det har varit långt ifrån en dans på rosor.

I en intervju med Aftonbladet berättar nu norska prinsessan Märtha Louise om förhållandet med Shamanen.

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock, säger hon till tidningen,

Att ha ett förhållande kan vara nog så svårt och föra med sig utmaningar, men att också vara en offentlig person innebär större prövningar än flesta av oss kommer vara med om.

Norska prinsessan Märtha Louise har sedan drygt ett år tillbaka varit tillsammans med Shamanen Durek Verrett.

Shamanens egna ord om krisen

Tidigare har Durek berättat själv om deras tuffa tid tillsammans och hur han ”skämt” ut sin kärlek.

– Jag har gjort misstag. Jag har skämt ut henne, skämt ut hennes familj, skämt ut barnen. Jag är inte perfekt, sa Durek när han gästade ”The Life Stylist Podcast”.

Märtha Louise som har varit en del av offentligheten sedan hon var barn, medger att det varit extra tufft för kärleksparet.

– Det är något jag stått ut med hela livet. Som liten klarade jag inte av det alls. Men jag har blivit tryggare i det sedan jag blev äldre. Efter ett långt liv i offentligheten är jag inte förvånad över att folk vill veta saker om mig och jag har märkligt nog vant mig, säger Märtha Louise till Aftonbladet.

”Låg i sängen och skakade”

Även Durek har kämpat med uppmärksamheten kring deras förhållande.

– Jag ska vara ärlig. När vi först gick ut med förhållandet drabbades jag av chock. Jag grät inför min flickvän, jag låg i sängen och skakade. Varje gång jag öppnade en dörr fanns det en kamera i mitt ansikte, har han sagt tidigare.

Prinsessan tar även upp hur personer upplever henne som kontroversiell, då hon själv är övertygad om att hon har övernaturliga förmågor.

– Det finns minst sagt många meningar och åsikter om mig, men jag följer min väg. Vissa tycker att jag är kontroversiell, men jag förstår inte varför alla strävar efter att vara normala. Vi har alla något inom oss som är lite udda och konstigt. Tänk vilken fin plats jorden skulle vara om alla tilläts vara lite knäppare, säger hon.

Vi hoppas att allting kommer ordna sig för er, det förtjänar ni verkligen!