Meghan Markles hårda gravidkrav – tvingades skriva på ett kontrakt

Hertiginnan Meghan Markle, 37, väntar sitt första barn med prins Harry, efter en längtan från både kungahuset och det brittiska folket.

Men att vara gravid som offentlig person sätter en hel del press på personen i fråga. Det vet Meghan, som levt i rampljuset som skådespelerska, och nu kunglig.

En vän till Meghan har berättat att Meghan tidigare utformat ett kontrakt som hon tvingade sin pojkvän att skriva på, det skriver brittiska Daily Mail.

 

Meghan Markle var tidigare gift med skådespelaren Trevor Engelson, och även om barnafödsel inte var aktuellt då så diskuterade hon och exmaken hur det skulle bli om hon blev gravid.

Väldigt osäker syn på sin kropp

Enligt Meghans vän ska Meghan ha varit väldigt mån om sitt yttre och sin hälsa på grund av skådespelarkarriären, vilken inte fick bli lidande av en graviditet.
– Han visste att han gifte sig med någon som brydde sig mycket om utseendet, vid den tidpunkten hade hon en väldigt osäker syn på sin kropp, så han fick bara göra rätta sig efter det. Hon hade inte accepterat ett nej och det visste han, säger vännen till Daily Mail.

 

Enligt vännen ska Meghan precis ha fått en stor roll i tv-serien Suits, och var därför mån om att bevara sitt utseende. Hon ska därför ha kommit överens med sin make att han skulle betala en personlig tränare och dietist om hon gick upp i vikt, eftersom att det syns så tydligt i hennes ansikte om han lägger på sig, säger källan.

Förhållandet mellan Meghan och sprack 2013, och det blev aldrig någon graviditet. Men snart kommer ett litet prins-barn. Låt oss hoppas att hon är mer självsäker i denna graviditet.

Dela gärna om du tycker att Meghan Markle duger som hon är, och inte behöver sätta sån stor press på sig själv.