Foto: Jonas Ekströmer/TT

Okända bilden på Victoria och Estelle – värmer allas hjärtan: ”Det ser definitivt ut som om…”

Vilka discosessor!

Okända fotot på kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle värmer våra hjärtan.

En riktigt fin mamma-dotter-stund.

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle såg verkligen ut att ha roligt tillsammans, mitt på ljusa dagen i centrala Stockholm. Tidpunkten är sensommaren 2017 och två avslappnade blivande drottningar av Sverige ses digga loss ordentligt.

På fotot, som är taget på Riddargatan ett stenkast från slottet – kan man se hur både kronprinsessan och den då femåriga prinsessan ser ut att digga loss ordentligt. Det verkar verkligen som om de har en rolig stund tillsammans, discosessorna!

– Det ser definitivt ut som om kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle hade extremt kul ihop, skriver kungahusbloggaren Sarah Williams på Twitter där hon också lagt upp fotot.

I samband med sin 40-årsdag förklarade kronprinsessan att det kan vara tufft att hinna med att vara både mamma och blivande monark.

– Det är mycket som ska hinnas med på ett dygn och jag vill ju verkligen vara en tillgänglig mamma, närvarande och en mamma som är en god förebild också. Och det ska ju förstås kombineras med en yrkesroll och det är inte alltid så lätt, sade kronprinsessan Victoria i en intervju med TT i samband med 40-årsdagen för några år sen, skriver Aftonbladet.

Hon förklarade då att arbetet upptog mycket tid, men försöker ta tillvara på varenda stund med barnen.

– Man missar ju väldigt många fina ögonblick med barnen. Jag tillhör nog dem som är noggrann med att dokumentera barnens uppväxt. Jag försöker verkligen aktivt iaktta och skriva ner små saker som sker, säger hon i TT-intervjun.

Visst blir man glad av att se bilden? Dela gärna vidare om du håller med!