Okända spelet bakom kulisserna som tittarna inte fick se – prins Harry och Meghans intervju stoppades

Sedan Meghan Markle och prins Harrys intervju med Oprah Winfrey har världen skakats av flera uppmärksammade anklagelser.

Men det behöver inte sluta där.

Enligt nya uppgifter finns det 90 minuter av intervjun som ännu inte har sänts.

”Oprahs produktionsbolag vet att de sitter på en guldgruva, så det är möjligt att man kan göra en affär”, säger en källa till  rapporterar The Sunday People

Det har riktats hårda anklagelser mot det brittiska kungahuset sedan Meghan Markle och prins Harry berättat om deras liv i rampljuset med Oprah Winfrey.

Flera uppgifter om psykisk ohälsa kom fram från Meghan och det riktades även anklagelser om rasism inom det brittiska kungahuset.

– Det var en desperat situation. Jag hörde av mig till alla instanser som jag trodde att jag skulle höra av mig till för att få hjälp. Det gjorde vi båda två, både tillsammans och var för sig, säger Meghan i intervjun.

Och enligt Meghan Markle ska det ha förts diskussioner om den då ännu ofödde sonen Archies hudton. Något som fick intervjuaren Oprah Winfrey att bokstavligen tappa hakan.

– Det fanns en oro och diskussioner kring hur mörk hans hud skulle bli. Vilken betydelse det skulle ha och hur det skulle se ut, säger Meghan Markle.

Meghan Markle, prins Harry

Halvsystern slår tillbaka mot anklagelserna

Intervjun har inte bara skapat stora rubriker världen runt, utan även skapat stora sprickor i Meghans familj.

I en intervju har hennes halvsyster Samantha berättat kring hennes känslor efter intervjun.

Hon menar att Meghan ljuger vid flera tillfällen.

– Jag förstår inte hur hon kan säga att hon inte känner mig och att hon bara var ett barn. Vi har bilder på oss ihop som sträcker sig över ett helt liv, säger Samantha Markle till Inside Edition.

Men smaskigheterna är inte över än.

Meghan Markles gravidkontrakt
Foto: Instagram

Gömda materialet tittarna inte fått se

Enligt nya uppgifter som framkommit berättar nu Oprah Winfrey att intervjun med prins Harry och Meghan var 3 timmar och 20 minuter lång. 

Intervjun som sändes runt om i hela världen var 85 minuter.

Trots att en handfull extra filmklipp visats upp av ”CBS This Morning” återstår omkring 90 minuter av tidigare opublicerat tv-material, rapporterar The Sunday People

Då det kvarstår väldigt mycket material av intervjun är det flera bolag som är intresserade av att lägga vantarna på det återstående samtalen.

– Sändningen var årets mest sedda program i Storbritannien och rättigheterna såldes över hela världen, säger en källa till tidningen och fortsätter:

– Att visa mer skulle garantera höga tittarsiffror. 

Nu fruktar hovet att det opublicerade materialet ska innehålla fler anklagelser, enligt The Mirror.

Vad tyckte ni om den uppmärksammade intervjun? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.