Prinsessan Madeleines och Chris hemliga kärleksspråk – som de använder för att ingen annan ska förstå

Som kunglighet är man ständigt i rampljuset. Man vet aldrig var det finns kameror eller reportrar som gömmer sig, och vid officiella tillställningar förväntas man vara representabel och ha full koll. Just därför har erfarna prinsessan Madeleine och maken Chris O’neill ett språk de använder när de vill att ingen ska förstå dem, det avslöjar Svensk Dam.

När prinsessan Madeleine och älskade maken Chris O’Neill inte är i Sverige så är de i London, där de valt att bosätta sig. Att ha den härkomst de har gör dock att de sällan får vara ifred, och många är nyfikna på vad som sägs mellan de två. Därför har de ett ”knep” det tar till när de vill prata ifred.

Foto: Christine Olsson/TT

När de inte vill att någon annan ska förstå

Eftersom att Chris gått på internatskola i Schweiz har de alltid värvat mellan engelska och tyska i hans familj. Därför är Chris tyskakunskaper goda, precis som Madeleines. Eftersom att drottning Silvia kommer från Tyskland är Madeleine också van vid det tyska språket, och därför tar kärleksparet till detta när de vill prata ifred, det berättar Svensk Dam.

Foto: Sören Andersson/TT

Vad fint att dom har detta gemensamt. Klart att de måste få prata privat ibland. Dela om du också gillar kungafamiljen.