Prinsessan Madeleines stora sommarplaner i Sverige – därför återvänder hon

Sedan prinsessan Madeleine flyttade till London för några år sedan har hon varit den i särklass mest sällsynta i den svenska i kungafamiljen. När flyttlasset bar av till Florida, USA, i fjol såg man ännu mindre av henne, då hon hade svårt att hinna flyga till Sverige flera gånger.

Men nu kan drottningen, kungen och Victoria och Carl Philip glädjas åt att få se mycket mer av familjens yngsta. Prinsessan Madeleine planerar nämligen att tillbringa sommaren i Sverige, av flera anledningar.

 

Även om en sommar i Florida, USA, låter lockande, så väljer prinsessan Madeleine bort det mot Sverige. Den fjärde juni kommer hon, maken Chris O´Neill och barnen Nicolas, Leonore och Adrienne till Sverige, och de stannar över sommaren.

Foto: Christine Olsson / TT

Anledningen är bland annat lanseringen av prinsessan Madeleines barnbok – Stella och hemligheten, som släpps i början av juni.

– Det är också med anledning av Nationaldagen den sjätte juni. Prinsessan Madeleine och herr Chris kommer att närvara på nationaldagen på Skansen på kvällen, berättar hovets Margareta Thorgren för Expressen.

Foto: TT

Därför stannar Madeleine i Sverige

Efter boklanseringen och nationaldagen väljer Madeleine att stanna i Sverige över sommaren. Enligt hovet är det bland annat för att tillbringa tid med familjen på Solliden på Öland, men också för att barnen är små och inte ska behöva resa så mycket.

Dela om du är glad för att hela kungafamiljen kommer att vara samlad i sommar.