Foto: TT/Kungahuset.se

Svärmor Ewa Westling fick sig en gripande överraskning – av kronprinsessan Victoria

Här är kronprinsessan Victorias fina gest till svärmor.

Prins Daniels mamma Ewa Westling fick sig en fin överraskning, skriver Svensk damtidning.

Kronprinsessan Victoria sade ja till sin älskade prins Daniel i Storkyrkan i Stockholm den 19 juni 2010.

Sverige stod stilla under det kungliga bröllopet då Ockelbosonen och gymägaren Daniel Westling blev prins Daniel med hela svenska folket. Kronprinsessan Victoria strålade såväl under vigseln som i den efterföljande och bejublade kortegen genom Stockholms innerstad. Den sista biten till Stockholms slott roddes de nygifta i kungaslupen Vasaorden.

En historisk dag för såväl landet men självklart allra mest för kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

De lyckliga tu firade tidigare i somras tio år som gifta och de har varit med om massor tillsammans sedan den där dagen i juni 2010. Framför allt annat har de så klart blivit föräldrar till prinsessan Estelle, 8, och prins Oscar, 4.

Kronprinsessan Victoria 2020. Foto: Elisabeth Toll, Kungl. Hovstaterna

I och med giftermål kom också två släkter samman, och kronprinsessan har ett omvittnat gott öga till sina nära och kära. Det har bevisats flera gånger genom åren. Ett exempel på det är år 2016, då kung Carl XVI Gustaf firade sin 70-årsdag. Det blev bland annat konsert på Nordiska museet i Stockholm arrangerad av Kungliga Operan och Stockholms Konserthus.

Till det speciella tillfället hade Victoria lånat ut ett särskilt plagg till sin svärmor, Ewa Westling, vilket Svensk damtidning nyligen uppmärksammade. På bilden nedan kan man se Ewa stråla i kapp med maken Olle Westling.

Ta en extra titt på väskan som Ewa bär. Det är nämligen en så kallad aftonväska från L.K. Bennett, och som Victoria har lånat ut från sin personliga samling till detta tillfälle, uppger Svensk dam.

Ett plagg som passade utmärkt till Ewas mycket propra och eleganta utstyrsel denna speciella kväll! Det blev förstås succé.

STOCKHOLM 2016-04-29 Ewa Westling och Olle Westling anländer till fredagens konsert på Nordiska museet i Stockholm arrangerad av Kungliga Operan och Stockholms Konserthus med anledning av kung Carl Gustafs 70-årsdag. Foto: Anders Wiklund / TT

Dela gärna vidare för att hylla vår kronprinsessa!