Trist besked för prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine av Sverige och Chris O’Neill föll offer för inbrottstjuvar i Florida under hösten.

Nu avslöjar polisens officiella rapport exakt vad paret fått stulet från sitt hem, skriver Svensk damtidning.

Madeleine flyttade med familjen från London till Florida och USA för snart två år sedan.

– De har bott där tidigare och Chris är dessutom uppvuxen i Florida. Det är en bra tidpunkt för familjen att flytta nu då barnen är i förskoleåldern. De kommer att lämna sin bostad i London, sade hovets informationschef Margaretha Thorgren till Aftonbladet vid flytten.

Prinsessan Madeleine, maken Chris O’Neill och barnen Nicolas, 6, Leonore, 4, och Adrienne, 1, utsattes för en chockerande upplevelse förra hösten.

Deras tidigare bostad i det lyxiga Pinecrest-området i Miami drabbades av inbrott. Fastigheten, som de hyrde, hade en otrolig prislapp på över 25 miljoner kronor.

Efter inbrottet ville prinsessan Madeleine inte längre bo kvar och familjen flyttade till ett nytt hus, värt 28 miljoner dollar.

Tråkiga nyheter om stulna egendomen

Nu kommer ny information om inbrottet och polisens dokument om de stulna föremålen, uppger Svensk Dam. Polisrapporten visar exakt vad som blivit stulet.

Det är flera klockor som bland annat står på listan. Chris O’Neill har nämligen en stor samling lyxiga klockor, där de flesta är vintage-modeller köpt från återförsäljare i New York.

En Rolex Daytona 6263, som ska ha varit bland O’Neills favoriter och haft ett svindlande värde på runt 900 000 kronor blev stulen. Det är en unik vintage-klocka som är i det närmaste omöjlig att få tag i, enligt Svensk Dam.

STOCKHOLM 20171220 Prins Carl Philip, prinsessan Madeleine och Christopher O´Neill vid Svenska Akademiens årliga högtidssammankomst i Stora börssalen i Börshuset i Stockholm på onsdagen. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Han ska också ha blivit fråntagen en Cartier-klocka för cirka 190 000 kronor och en Rolex-klocka värderad till 40 000 kronor. Han blev också av med ett par maschettknappar för runt 9 000 kronor.

Madeleine själv blev av med ett antal ägodelar från sitt smyckesskrin.

Hon fick armband, halsband, ringar och örhängen för hundratusentals kronor stulna, enligt Svensk dam.

Chris hade sett till att flera av familjens ägodelar förvarades i kassaskåp. Ett kassaskåp öppnades av tjuvarna, det andra skadades vid stölden.

Prinsessan Madeleine och hennes familj har bott i USA i ett och ett halvt år. Familjen flyttade från Sverige till varmare regioner, i Miami, Florida.

Nu lämnar vi ett ❤️ till prinsessan och familjen för att visa dem stöd, efter det skrämmande inbrottet!