Victorias fina budskap med barnen – efter nya bilden

Heja Sverige friskt humör!
Kronprinsessan Victoria visar nu sitt stöd till våra hjältar i Paralympics.

På tisdagen drar de paralympiska sommarspelen i gång i Tokyo. Tävlingarna skulle egentligen ha avgjorts förra året, men fick likt OS skjutas upp i ett år.

Nu är det äntligen dags för de svenska hoppen att tävla om medaljerna i Japan. Det väntas tävlingar i 22 sporter med totalt 539 medaljgrenar under spelen som sänds i SVT.

Samtidigt väljer nu kronprinsessan Victoria att, tillsammans med barnen prinsessan Estelle och prins Oscar, visa sitt stöd till den svenska truppen!

I ett inlägg på hovets sociala medier skriver Victoria själv om sina förhoppningar.

”I dag inleds de paralympiska sommarspelen i Japan och jag vill sända mina varmaste välgångsönskningar till hela den svenska truppen”, skriver kronprinsessan Victoria via hovets Instagram.

Hon har liksom Estelle iklätt sig en tröja med den svenska flaggan medan lillebror Oscar viftar med fanan.

”När ni nu inleder jakten på era medaljer ska ni veta att vi är många här hemma som hejar på er och känner stolthet för att ni representerar vårt land. Heja Sverige!”, skriver kronprinsessan.

Hon får medhåll av många av hovets följare i kommentarerna.

”Heja! Så underbart se Estelle barfota, i alla fall ser det ut som hon är det på fotot”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Här har vi en fin hejaklack för våra Paraolympier och jag jag hejar med och önskar dem lycka till”, skriver en annan.

”Håller tummarna för våra Svenska idrottsmän o kvinnor. Tyvärr visas det alldeles för lite av paralymisk idrott på TV”, skriver en tredje.

Nu hjälps vi åt att önska våra hopp lycka till i Paralympics! Gilla och dela inlägget!