Därför sågs alla programledare för Allsång på Skansen – utan Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren, Lasse Berghagen, Allsång på Skansen

Foto: instagram/TV4

Därför sågs alla programledare för Allsång på Skansen – träffen utan Pernilla Wahlgren

Få saker vittnar om sommaren på samma sätt som Allsång på Skansen. För en tid sedan träffades alla tidigare programledare, och nu avslöjar Lasse Berghagen varför.

Lasse Berghagen är en av våra mest folkkära artister och för många kommer han alltid vara förknippad med Allsång på Skansen.

Där har många av våra mest omtyckta och uppskattade svenska stjärnor uppträtt genom åren.

Lasse Berghagen
Foto: TV4

Allsång på Skansen 2023

Vi har fått se fantastiska shower, fina framträdanden och många sommarminnen skapas på Sollidenscenen.

Många begåvade programledare har axlat rollen som allsångsledare och inför den här sommaren har det blivit dags för en helt ny stjärna att ta sig an uppdraget.

Efter sju år på Skansen valde nämligen Sanna Nielsen att avsäga sig rollen under förra sommaren, och nu tar Pernilla Wahlgren över stafettpinnen.

STOCKHOLM 20180724 Programledaren Sanna Nielsen och artisten Pernilla Wahlgren under Allsång på Skansen en tisdagskväll 2018. Foto: Maja Suslin / TT
STOCKHOLM 20180724 Programledaren Sanna Nielsen och artisten Pernilla Wahlgren under Allsång på Skansen en tisdagskväll 2018. Foto: Maja Suslin / TT

Anders Lundins härliga bild

Utöver Lasse och Sanna så har även Anders Lundin, Måns Zelmerlöw och Petra ”September” Marklund spridit glädje till publiken under somrarna.

Och nyligen publicerade Andres Lundin en bild på hela gänget där de återförenats, men Pernilla Wahlgren saknades i sammanhanget.

”Vi är ett litet gäng som ses ibland och sjunger ”Stockholm i mitt hjärta”. I Onsdags var det dags igen”, skrev Anders till den glada bilden.

Sanna Nielsen, Lasse Berghagen, Allsång på Skansen
Sanna Nielsen och Lasse Berghagen i Allsång på Skansen. Foto: Youtube

Därför träffades allsångsledarna

Nu bekräftar Lasse Berghagen att anledningen till att de alla sågs var då han är en av de profiler som ska hyllas i Renée Nybergs program ”Vilket liv!”

– Det var det programmet som jag gjorde, det var där de var med, säger Lasse om återträffen till Hänt.

I samma intervju berättar han hur roligt det var att medverka i Renées succéprogram.

– Det var jättetrevligt. Jag är så nöjd och glad. Jag fick inte veta någonting innan, det var jättekul från första sekund till sista. Det var helt otroligt, säger han.

Tack för alla era fina år på Skansen!