Benjamin Ingrossos duett med Sarah Dawn Finer hyllas stort – starka känslorna efter insatsen i tv

Här är Benjamin Ingrossos hyllade duett med Sarah Dawn Finer!

Det mat- och musikprogrammet ”Benjamin’s” har blivit en riktig tittarfavorit. Under våren sänds den andra säsongen av showen där artisten Benjamin Ingrosso bjuder in kända gäster till köket och samtidigt bjuder tittarna på härlig matinspiration.

I tisdagens avsnitt bjöd Ingrosso på saltgurka med smetana och honung, samt en läcker efterrätt i form av Coffee affogato – en dessertklassiker där en kula vaniljglass dränks i espresso.

Bland gästerna fanns bland andra artisterna Jason ”Timbuktu” Diakité och Sarah Dawn Finer, och den senare bjöd på en riktigt minnesvärd duett tillsammans med programledaren.

Benjamin Ingrossos hyllade duett med Sarah Dawn Finer

Schlagerdrottningen tillika programledaren satte sig bakom flygeln tillsammans med Benjamin Ingrosso – och visade varför hennes röst är så vida omtalad. Tillsammans sjöng de ”Sagan om oss två”, och duetten går att höra här:

Efter duetten var Ingrosso lyrisk.

”TACK för alla otroliga ord om kvällens avsnitt!!! Är så sjukt glad att jag äntligen fick sjunga denna magiska låt skriven Sarah Dawn Finer och Salem Al Fakir”, skriver Benjamin Ingrosso efter programmet på sin Instagram och fortsätter:

”Tack också till magiska Samuel, Erik & Stefan för otroligt spelande!”

Efter att programmet sänts har hundratals tv-tittare hört av sig till TV4 via kanalens sociala medier med hyllningar.

”Så himla bra, får ståpäls… Älskar detta program med trevliga artister, matlagning och det avslappnade musicerandet”, skriver en tittare i en kommentar på kanalens Facebook-sida.

Även musikerna i programmet,

”Otroligt bra. Låtar på svenska berör en extra, så är det. Vilket fint arr också med herr Arvinder på violin. Världsklass!”, skriver en annan helnöjd tittare.

Ingrosso hyllas dessutom för sina recept.

”Toppenmat har testat flera recept han gjort. Trevligt med avslappnade stämningen och musiken. Alltid ödmjuk, trevlig, duktig”, skriver en annan tv-tittare.

Benjamin Ingrosso. Foto: TV4

Vad tycker du om årets ”Benjamin’s”? Skriv gärna en kommentar!