Fredrik Reinfeldt visar upp nya yngre kärleken Anna i Melodifestivalen 2024-finalen – nu bekräftar paret relationen

SVT:s kameror fångade Fredrik Reinfeldt och nya kärleken i direktsändningen från Melodifestivalens final.
Nu bekräftar paret relationen, skriver Expressen.

Varför är kärleken…blå?

Här visar tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt, 58, upp nya kärleken i offentligheten för första gången. Paret gick på Melodifestivalens final tillsammans och såg ut att stortrivas under schlagerfinalen i Friends arena.

SVT:s tv-kameror fångade paret flera gången under sändningens gång. Bland annat syntes den tidigare M-ledaren och nya kärleken ge komikern Björn Gustafsson en varm applåd i samband med dennes finalnummer, den sista hyllningssången till programledaren Carina Berg.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM, SVERIGE 20240308 Programledare Carina Berg under fredagens genrep i Friends Arena inför finalen av Melodifestivalen 2024. Foto: Claudio Bresciani / TT
STOCKHOLM, SVERIGE 20240308 Programledare Carina Berg under fredagens genrep i Friends Arena inför finalen av Melodifestivalen 2024. Foto: Claudio Bresciani / TT

Reinfeldt var verkligen på hemmaplan i Friends arena – Sveriges nationalarena i fotboll. Han är sedan ifjol ordförande för det svenska fotbollförbundet och har på senare tid varit en omstridd sådan – bland annat på grund av hans positiva inställning i frågan om VAR, videodomarsystemet som fotbolls-Sverige är kritiskt till att införa.

Fredrik Reinfeldt på Mello-final med nya kärleken Anna Nordin

Men just den här kvällen var det alltså Melodifestival som stod i centrum för Reinfeldt, som alltså har träffats av Amors pilar.

Den tidigare statsministern avslöjar nämligen för Expressen att det var nya kärleken som han hade med sig i publiken och som syntes i bild under SVT:s direktsändning.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: SVT

– Vi kan bekräfta att vi är ett par, men önskar i övrigt inte att kommentera det, skriver Reinfeldt i en kommentar till Expressen.

Reinfeldts kärlek heter Anna Nordin, 45, och är enligt tidningen chef på fastighetsbolaget Vasakronan.

Stort grattis till kärleken säger vi!

Vad tycker ni om Mello-finalen? Skriv gärna en kommentar!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev