Här charmar 20-åriga Moa juryn totalt i ”Idol” – Anders Bagge jublar: ”Du har vunnit mitt hjärta”

I onsdagens avsnitt av ”Idol” intog 20-åriga Moa Engdahl scenen framför juryn för att framföra sin låt.

Och hon lyckas charma Anders Bagge totalt.

– Du har vunnit mitt hjärta, utbrister Bagge från jurybordet. 

Moa Engdahl, 20, intog scenen i Göteborg framför juryn i ”Idol” i onsdagens avsnitt. Hon framförde senaste vinnarlåten från Melodifestivalen – ”Is it too late for love” med John Lundvik.

Tar hela rummet direkt

Och hon bjuder verkligen på sig själv och sprider glädje i hela rummet när hon kommer in. Hon tog hela rummet med storm direkt.

– Jag älskar er! Du, Anders, jag älskar dina hundar, ropar Moa innan hon ställer sig på ”Idol”-plattan i mitten av rummet.

Mello-låtar är favoriten

Moa Engdahl hade med sig sin syster, bror och mamma på audition i Göteborg och mamman berättar att Moa älskar mello-låtar. Därför ville hon framföra årets vinnarlåt framför juryn. Att träffa juryn, har varit en dröm i flera år bara det. Och Anders Bagge besvarade hennes dröm.

– Jag älskar dig, vilken sköning!, säger Anders Bagge innan Moa ska sjunga.

”Du har vunnit mitt hjärta”

Men väl framför juryn berättar Moa att hon är lite nervös, trots att hon har systern Maja bakom sig. Vem hade inte varit det när man ska uppträda framför fyra av Sveriges mest framgångsrika musikproducenter, låtskrivare och artister?

– Du har vunnit mitt hjärta, och allas hjärtan här, säger Anders Bagge för att lugna nerverna.

Pussar Bagge på kinden

Moa börjar sjunga och bjuder på en sjuhelsikes show. Inlevelsen är där och hon lyckas charma Bagge så mycket att han inte kan säga nej till hennes uppträdande. Tyvärr fick Moa tre nej från juryn men Anders Bagge lyfte stämningen med ett rungande ja. Efteråt får Moa ta bilder med juryn och hon passar på att pussa Bagge på kinden. Detta är en audition som man aldrig kommer att glömma, för den fyllde oss alla med energi och glädje.

– Vilket vitaminpiller, I love her!, utbrister Anders Bagge när Moa lämnar jury-rummet.

Se Moas sprudlande audition här:

Det måste ha varit en otroligt mäktig grej att komma dit och träffa hela juryn när man drömt om det så länge. Alla skulle behöva en Moa i sina liv – hon visar verkligen ett stort mod och sprudlande glädje, något man verkligen kan lära av. Sprid gärna detta vidare så att alla dina vänner får uppleva detta!

Video: 10 låtar som legat längst på Svensktoppen

 

Läs mer om...