Kikki Danielssons vrede: Efter planerade kuppen mot hennes barn

Kikki Danielsson är dubbelt aktuell: Hon gör succé i höstens ”Så mycket bättre” i TV4 och tävlar för tionde gången i Melodifestivalen 2018 i vinter.

Men i dagarna har artisten varit upprörd, och anledningen är i kölvattnet av Kikkis öppenhjärtiga berättelse i senaste avsnittet av ”Så mycket bättre”.

Att erkänna sina misstag i livet kan vara svårt – särskilt inför andra.

Därför måste Kikki Danielsson beundras – för att hon delar med sig av sådant som kanske inte får henne att framstå i bra dager, men som visar vilken ärlig person hon är.

I förra veckans avsnitt av ”Så mycket bättre” berättade artisten att hon håller Hälsingland varmt om hjärtat, eftersom hon bor där. Det gjorde hennes låtval enkelt under Tomas Andersson Wijs dag i TV4-programmet – eftersom han har en låt som heter just ”Hälsingland”.

Men för Kikki handlade låten inte bara om landskapet. I stället berättade country- och schlagerstjärnan att hon associerade sången med sina barn.

– Sen har jag tagit mig friheten att blanda in mina barn, deras namn och mitt barnbarns namn. För mina barn har inte alltid haft anledning att vara stolta över mig. Dom har fått fara illa på grund av mig mycket. Äktenskapet sprack, och jag kommer alltid att känna att det är mitt livs största misslyckande, säger Kikki.

Det märktes att hennes historia gjorde låtskrivaren Tomas Andersson Wij djupt berörd. Kikki berättade också att situationen förbättrats. I dag har hon en fin relation med sina barn.

– Dom är värda all kärlek i världen som jag kan ge nu när jag är mycket starkare, säger Kikki.

Kikkis vrede mot tidningarna

Men efter att programmet visats i TV4 har Kikki Danielsson blivit frustrerad. Anledningen är att tidningar sökt hennes barn för kommentarer med anledning av detta. Jakten har gjort artisten ilsken.

Foto: TT.

Så här skriver Kikki Danielsson själv på Twitter:

– FRUSTRERAD. Dottern berättade i kväll att kvällstidn jagat både henne och lillebror under dagen för kommentarer om mitt framträdande i Så mycket bättre. Det kliar väl i fingrarna på dom att få dra igång något nytt DRAMA som sen ska valsa runt i pressen i åratal. LÄMNA MINA BARN IFRED!!

Här kan man se när Kikki Danielsson framför fantastiska ”Hälsingland” i TV4: 

Få människor är så ärliga om sig själva som Kikki Danielsson, trots att sanningen inte alls är vacker. Det får man ge henne beröm för. Dela gärna för att visa att du är en av de som stöttar Kikki.