Ögonblicket Måns Zelmerlöw fick alla på ”Lotta på Liseberg” att smälta – magiska framträdandet som tittarna inte fick se

Under reklampauserna fortsätter Lotta på Liseberg för de som befinner sig på plats. På så vis händer det mycket spektakulärt som vi tittare hemma i soffan går miste om.

I en av pauserna under gårdagens sändning så sjöng Måns Zelmerlöw och trollband hela publiken på plats.

På måndagskvällen var det stor final för säsongens Lotta på Liseberg. Som jag kommer sakna det programmet! Hoppas att Lotta kommer tillbaka till allsångsscenen igen nästa år.

Lotta Engberg har nu hållit i allsången i hela tjugo år – varav det sänts på TV4 i 15 år. Det är alltid lite vemodigt när finalen ska sändas varje år.

Men lyckligtvis så blev det åtminstone storslaget när programmet gjorde sin avslutande show. Även fast regnovädret hotade sändningen.

Gästerna för kvällen var inga mindre än: Måns Zelmerlöw, Per Andersson, GöteborgsOperan – musikalen Wicked, Lill Lindfors, Melanie Wehbe och Peter Jöback.

Måns magi som tittarna inte fick se

Det var verkligen en fantastisk final med suveräna sångnummer. Min favorit för kvällen var nog kanske främst Lill Lindfors. Men i pausen tog även Måns Zelmerlöw ton och framförde något helt underbart.

Det är nämligen inte allt som vi tv-tittare får se. Vilket inte är så konstigt då det ju vore märkligt om hela publiken på Liseberg också skulle få vänta på reklamen. Vi andra får helt enkelt se pausunderhållningen på TV4 Play.

Under pausen så framförde Måns låten ”Andetag”, vilket lämnade mycket gåshud efter sig. Från att han först tog ton fram till slutklämmen var det magi rakt igenom.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Måns Zelmerlöw
Foto: TV4

Hyllas av tittarna

Och på sociala medier har flera uttryckt sin kärlek för Måns framträdande.

Åååå sådan bra låt….❤️”, skriver en person i TV4:s kommentarsfält på Facebook.

Han är så grym ☺️”, skriver en annan.

Vackert duktig Måns❤️”, skriver en tredje.

Via den här länken kan du se Måns Zelmerlöws framträdande.

Det var verkligen ett superfint framträdande Måns! Och tack Lotta och alla artister för en fantastisk sommar!

Vad tyckte du om gårdagens program? Skriv gärna en kommentar på Facebook!