Gardell tackade ja till Let’s Dance — efter orimliga kravet hörde cheferna inte av sig

Fredagskvällarna skulle definitivt vara räddade om Jonas Gardell skulle medverka i Let’s Dance. Hans personlighet och lite smått provocerande stil är svår att inte tycka om. Gardell har fått frågan att vara med i underhållningsprogrammet Let’s Dance och han har tackat ja. Dock blev det kortvarigt för efter hans otroligt höga krav på tv-kanalen hörde han inte av dem mer.

I dagarna har vi blivit introducerade till flera av deltagarna i årets säsong av Let’s Dance. Samtidigt på en annan kanal är Melodifestivalen i full gång. Nu på lördag deltar Jonas Gardell i Sveriges största musiktävling.

Foto: Wikimedia Commons

”Jag vill ha 10 miljoner”

Gardell har fått förfrågan om att delta i Let’s Dance flera gånger och har tackat ja. Efter att han hade besvarat deras förfrågan ställdes dock ett väldigt orimligt krav på dem — Gardell vill att de betalar en ordentlig summa. Han bryr sig inte om att få betalt för att dansa utan betalningen vill han ska vara för att de ska använda sig av hans namn för att göra reklam för programmet. Det gäller även för att folk och tidningar ska skriva om honom. — För det vill jag ha tio miljoner, säger han, skriver Aftonbladet. Efter hans krav på lön för att delta så hörde de inte av sig mer.

Om han någon gång deltar i programmet, då vet vi anledningen.

Foto: Wikimedia Commons

Det hade verkligen varit spännande att se Gardell i Let’s Dance. Vad tycker du om hans miljonkrav på TV4? Kommentera och dela.