Kikkis hårda känga till Melodifestivalen – här bryter hon tystnaden: ”Borde väl kunna…”

Hon har deltagit tio gånger i Melodifestivalen och vunnit hela tävlingen två gånger. Men sedan debuten 1978 har det gått utför – i alla fall enligt Kikki Danielsson.

”Cirkusen som ALLA talar om, men som ”INGEN” tittar på, men ”VET ALLT OM ÄNDÅ”, skriver artisten på Instagram.

Med Melodifestival-klassiker bakom sig som ”Miss Decibel” och ”Bra vibrationer” är Kikki Danielsson en av landets mest rutinerade artister i tävlingen. Hon har varit med i tävlingen tio gånger och vunnit allting två gånger.

Kikki Danielsson ratar årets Melodifestival. Foto: Wikimedia commons

Men nu förtiden ger artisten inte mycket för tävlingen.

I ett inlägg skriver artisten om hur hon ratar tävlingen och Melodifestivalens brist på melodier.

”Jaha, så var det igång igen. Cirkusen som ALLA talar om, men som ”INGEN” tittar på, men ”VET ALLT OM ÄNDÅ”. Med risk för att kallas Tjatig och Gammeldags, påpekar jag Återigen Avsaknaden av Melodier!! En MELODIFESTIVAL borde väl kunna erbjuda fint sammansatta Melodier som vackra ballader, svängig Hip-Hop etc”, skriver artisten på Instagram.

Kikki Danielsson skriver vidare att eftersom det var premiär för årets Melodifestival i lördags, befann sig artisten live på plats i Göteborg.

Men det gjorde att hon istället missade något annat viktigt.

”Vilket betydde, att jag missade ca 1,5 tim av”Morden i Midsomer”, p gr a att jag glömde kolla, om programmet gick att starta om igen på min TV!! Det gjorde det ju Självklart Inte, denna kväll. Jag kunde ju lätt gå in å kolla, vilka som gått vidare i Mellon, men vem som mördat i Midsomer och varför, får jag fortsätta leva i Ovisshet om. FAAN”

Håller du med Kikki Danielsson? Var det bättre förr? Lämna en kommentar på vår Facebooksida.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/fABLG4LD60O65bXopqZq1S0EkVRkVrODY2FqRjMCbtnKaD3Td86DnkMZUL1Wev91?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

LÄS MER: Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat

Melodifestivalen 2019: Artister, TV-tider och resultat