Pekka Heinos nya utspel mot Mello – Carina Bergs beteende får profilen att reagera: ”Det blir bäst när…”

Lördagens Melodifestival bjöd på flera spektakulära nummer.

Tv-profilen Pekka Heino har nu tagit till orda och uttryckt sina åsikter om lördagens sändning.

I lördags så avgjordes den femte och sista deltävlingen i Melodifestivalen och nästa vecka är det final.

Under deltävlingen fick vi se Marcus och Martinus, Medina, Annika Wickihalder, Jay Smith, Chelsea Muco och Elecktra uppträda.

När omröstningen var klar stod det klart att de norska tvillingarna Marcus och Martinus tog en finalplats. Kort senare visade det sig även att duon Medina fick en plats i finalen.

Efter att omröstningen till finalkvalet var klar stod det även klart att Annika Wickihalder och Jay Smith tog sig vidare till finalen.

Pekka Heinos ord om deltävlingen

Pekka Heino är tv-profilen som ofta har åsikter om Melodifestivalen. Bland annat har han tyckt att artisterna får för lite utrymme då de sällan intervjuas i ”green room”.

Men under denna deltävling så tycks Pekka Heino vara nöjd med upplägget. Särskilt när artisterna fick berätta mer om sig själva när de satt i en ring.

I ett inlägg på Instagram uttrycker han sina tankar om lördagens program.

Äntligen ett vettigt och respektfullt sätt att presentera artisterna och deras låtar…synd bara att det tog #mello2024 fem (!) veckor att inse hur det skulle göras”, skriver han i inlägget.

Pekka har också tidigare riktat en del kritik mot mellanakterna och bland annat menat att de är alltför långdragna. Han anser att Carina Berg sköter det bäst själv.

Samma sak med snacket i greenroom, det blir bäst när Carina Berg gör det själv, rutinerat och rappt, utan störande bifigurer som bara tramsar och rör till det!

Håller du med Pekka? Skriv gärna en kommentar på Facebook!