Oscar Magnusson drämmer till med klassikern – men när Ida Hallquist plötsligt stämmer in liknar det inget annat

Genom åren är det många ögonblick och uppträdanden i Idol som helt klart förtjänar att hyllas lite extra.

Ett av dessa är utan tvekan när Oscar Magnusson från Sven-Ingvars besökte programmet och framförde en otroligt fin duett med Ida Hallquist 2022.

TV4:s Idol har under många år givit oss en inblick i hur otroligt mycket talang det finns runtom i Sverige.

Vackra sångröster, unika scenpersonligheter och otroliga begåvningar har klivit in i tävlingen med drömmen om att få arbeta med musik.

Några av våra största artister såsom Agnes, Darin, Tove Styrke, Molly Hammar, Mariette, Måns Zelmerlöw, Erik Grönwall och Loreen har alla startat sina karriärer i just Idol.

Oscar Magnusson och Ida Hallquist ”Röda trådens slut”

Om man blickar tillbaka på olika framträdanden och musikprestationer från programmets historia så finns det vissa som förtjänar att uppmärksammas och hyllas än idag.

Ett av dessa är helt klart från 2022 när dansbandsstjärnan Oscar Magnusson var på besök och framförde låten ”Röda trådens slut” tillsammans med Ida Hallquist.

”Det känns tryggt”

Inför framträdandet berättade artisterna för Hänt att de faktiskt hade setts förut.

– Vi har ju setts tidigare men vi hade väl inte ett djupt snack då. Men när vi satte oss i bussen här, vi börjar nästan på samma… Vi är småbarnsföräldrar både två, vi förstår varandra i livet där vi är just nu. Vi har rätt mycket erfarenheter som vi kan dela med varandra där vi har beröringspunkter även om det är åldersskillnad också, så är det här en kvinna med skinn på näsan som har varit med om mycket. Det märker man. Man känner att hon är äkta och genuin, vilket är gött, sade Oscar.

– Detsamma, de hade sagt det till mig innan att av typ alla gästartister så hade Oscar varit den som ringt och varit så mån om att det skulle bli bra för mig. Det är väldigt ömsesidigt, det känns tryggt, fortsatte Ida.

Och att de kände sig bekväma med varandra utstrålades också helt klart på scenen.

Den härliga låten och deras vackra röster passade perfekt tillsammans och resultatet blev ett otroligt fint framträdande.

Så luta dig tillbaka, tryck på play, och njut av det här fina uppträdandet:

Vad tycker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!