Artisterna avslöjar stora oron inför ”Så mycket bättre” – efter beskedet: ”Vet inte hur saker kommer bli”

Artisterna har landat för årets jubileumssäsong av ”Så mycket bättre”. Men det finns en hel del osäkerhet.

Trots att artisterna har skrivit på kontrakt för programmet är de ännu osäkra på upplägget.

– Skillnaden nu är att vi inte riktigt vet hur saker kommer bli, säger rapparen Petter till Expressen, som var med i programmets allra första säsong.

TV4:s succéprogram ”Så mycket bättre” firar 10-års jubileum. Speciellt för i år är att programmet inte kommer bjuda på ”nya” artister, utan enbart återvändande artister som redan varit med i programmet återvänder till Gotland.

Under lördagen landade de första artisterna i Visby där bland annat rapparen Petter, Magnus Uggla och Miss Li mötte pressen. Tillsammans kommer trion vara den fasta esemble i programmet och kommer vara med i samtliga.

Magnus Uggla blir uppringd av Petter om årets Så mycket bättre. Foto: TV4/Youtube

Artisternas osäkerhet inför programmet

Istället kommer andra artister komma och gå, vilket medför en hel del osäkerhet hos artisterna.

– Det är både spännande – och lite jobbigt, liksom. Jag har ju lagt ner ganska mycket energi på att göra tolkningar och det vet man ju inte hur det ska falla ut, säger Magnus Uggla till Expressen.

Och att just artister ska komma och gå kommer bli jobbigt menar Magnus.

– Det blir ju lite mer omväxling, men samtidigt så hinner man ju aldrig riktigt lära känna någon, säger Uggla.

Magnus Uggla, Miss Li och Petter fasta esemble

Petter Alexis Askergren var med i den första säsongen av programmet – och han är inte heller säker på hur saker och ting kommer falla ut.

– Skillnaden nu är att vi inte riktigt vet hur saker kommer bli. Jag, Magnus och Linda kommer vara där hela tiden, och sedan kommer det in folk hela tiden. Sedan får vi ta det som det kommer. Jag tror att det kommer bli lite mer flytande – och inte så uppstyrt hela tiden.

Det kommer inte att bli repriser av tidigare tolkningar av programmet. Istället kommer likt tidigare år, blir det nya tolkningar som kommer stå i fokus.

Vi får hoppas att allting blir det allra bästa! Vi ser fram emot att få höra era tolkningar i höst!