Casper Janebrinks personliga beslut bakom kulisserna – nu visar folkkäre artisten upp förändringen

Casper Janebrink gör succé i ”Så mycket bättre”.
Bakom kulisserna har den folkkäre artisten nyligen tagit ett personligt beslut – som han nu visar upp!

Casper Janebrink, 51, gör just nu succé i höstens ”Så mycket bättre”. Den folkkäre dansbandssångaren har tillsammans med sina gruppmedlemmar i Arvingarna tolkat flera artister i TV4:s musikunderhållning, som spelades in på Gotland i somras.

Men i tv-rutan är det ”bara” Janebrink som syns – de andra i gruppen har inte fått plats av TV4.

Foto: TV4

 Vi ställde fråga till produktionen om att vi alla fyra skulle åka. Men de sa bara att det inte fanns en möjlighet att lösa det så det gick inte. Det var tråkigt att inte hela bandet följde med, men vi tyckte ändå att det var en bra grej att jag skulle åka iväg, har Casper Janebrink tidigare berättat i en intervju med Nöjeslivet.

Även om Arvingarna skapat tolkningarna tillsammans, fick bara frontmannen Janebrink plats i solskenet på Gotland.

 De sa något om att produktionen inte var uppbyggt på det sättet. Programmet skulle fokusera på en eller några få. Man vill väl kunna gå in mer på känslor antar jag.

LÄS MER: Därför stoppades Arvingarna från ”Så mycket bättre”

Men trots att Casper tvingats klara sig ensam utan sina kompisar i Arvingarna, har TV4-tittarna hyllat hans framträdanden i höst.

”Casper är så bra, vilken röst han har,en av dom bästa, han kan sjunga vad som helst”, skrev en tittare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida som följs av över 100 000 läsare.

Detta efter att Janebrink framfört ”Soluppgång” – en tolkning på svenska av Gustaf och Viktor Noréns låt ”Rise again”.

Arvingarna har också tolkat Melissa Horns ”Som jag hade dig förut”.

Men även vid sidan av scenen har Janebrink hamnat i centrum – såsom i helgens avsnitt då den glade Partillesonen bjöd de andra deltagarna på några roliga historier som dock till viss del förvirrade Thomas Stenström.

Nöjeslivets läsare ger dock de lustiga historierna tummen upp.

LÄS MER: Casper Janebrink bryter tystnaden – incidenten med Peter Jöback: ”Han blev lite putt där”

”Roligaste var när Casper berättade roliga historier. Vi skrattade som bara den här hemma och tyckte det var görroligt, medan de andra artisterna inte fattade nåt”, skriver exempelvis en tittare efter lördagens sändning, i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida.

Foto: TV4

”Så mycket bättre” spelades som bekant in i somras, och Arvingarna gör sig nu bland annat redo för medverkan i en minneskonsert för Thorleif Torstensson i början av januari.

LÄS MER: Så ska dansbands-Sverige hedra minnet av Thorleif Torstensson – allt om minnesgalan

Casper Janebrinks förändring – visar upp tatueringen

Utanför rampljuset på scen har Casper Janebrink nyligen gjort en förändring i utseendet.

På sin Instagram berättar Janebrink nämligen att han nyligen varit på besök hos kändistatueraren Ellen Westholm, som tidigare bland annat haft skådespelaren Mia Skäringer Lazar på besök.

Foto: Instagram story @casperjanebrink

– Ellen gör en tuchup på min sleeve, skriver Casper till bilden på sin Instagram story.

Vilket innebär att Caspers tatuering som han haft sedan tidigare nu fått sig ett ansiktslyft i form av livliga färger!

Foto: Instagram story @casperjanebrink

Casper Janebrinks osannolika tatueringssammanträffande i TV4

I helgens avsnitt av ”Så mycket bättre” visade Casper upp en annan tatuering på sin högerarm för de andra artistdeltagarna. Detta i samband med att bröderna Norén skulle tolka Arvingarnas ”Bo Diddley” och att det visade sig finnas ett osannolikt sammanträffande till detta.

– Och då ska du veta det att det står faktiskt på min tatuering här: ”Musiken är mitt liv”, sade Casper i sändningen och visade upp tatueringen som citerade låttexten.

– Du har tatuerat in vår tolkning? Skojar du? Profeten Casper, säger Viktor Norén då till Janebrink.

Det visade sig nämligen att Norénbröderna gett just den titeln till sin tolkning av Arvingarnas gamla Melodifestivaldänga från 1995.

Foto: TV4

Vad tycker du om Casper Janebrinks och Arvingarnas insatser hittills i ”Så mycket bättre”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!